Gecombineerde Vergunning voor Verblijf en Arbeid (GVVA) Aanvragen?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

De GVVA

Een Gecombineerde Vergunning voor Verblijf en Arbeid (GGVA) geeft een werknemer afkomstig uit een land buiten de Europese Unie (derdelander) het recht op zowel verblijf in Nederland als ook het recht om te werken in Nederland. Een GVVA kan worden aangevraagd voor het uitoefenen van een beperkt aantal specifieke beroepen in Nederland. Per beroep verschilt het of er alleen een losse tewerkstellingsvergunning (TWV) vereist is, of dat er ook een verblijfsvergunning nodig is. Een TWV kan (alleen) door de werkgever aangevraagd worden bij het UWV.

De specifieke beroepen

Per specifiek beroep kunnen er bijzondere voorwaarden bestaan. De meest voorkomende specifieke beroepen met bijzondere voorwaarden zijn:

  • Sporter;
  • Geestelijk bedienaar en kloosterling;
  • Medewerker in de Aziatische horeca;
  • Medewerker in de kunst- en cultuursector;
  • Medewerker van een non-profit organisatie.

Uitzonderingen en bijzondere voorwaarden

Met de GVVA komen veel uitzonderingen en bijzondere voorwaarden. Zo gelden er uitzonderingen voor Turken en hun gezinsleden, studenten, werknemers die minder dan drie maanden gaan werken in Nederland, seizoenarbeiders die voor langer dan drie maanden naar Nederland komen, enzovoort. Ook is er de mogelijkheid van een arbeidsmarkttoets, wanneer een werkgever een werknemer afkomstig van buiten de EU wil aannemen die niet onder de aangegeven specifieke beroepen valt.

Het aanvragen van een GVVA is een complexe procedure. Fouten zijn snel gemaakt en kunnen grote gevolgen hebben. U doet er daarom verstandig aan een advocaat in de arm te nemen, zodat u er zeker van bent dat alles goed zal verlopen.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer eens:

Een advocaat hoeft niet altijd duur te zijn!

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je van verschillende advocaten toegestuurd krijgt. Ook kun je in aanmerking komen voor een overheidsvergoeding die voorziet in de kosten gemaakt voor rechtshulp. Voor vragen hierover kun je natuurlijk bij ons terecht.


Meteen een advocaat vinden?


(242 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Snel een gespecialiseerde arbeidsmigratie advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis arbeidsmigratie advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare arbeidsmigratie advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!