Vreemdelingenrecht Advocaat nodig?Vragen? Bel ons: 085 5000 202

Wat houdt het vreemdelingenrecht in?

Het vreemdelingenrecht omvat de toelating van mensen in Nederland. Het vreemdelingenrecht heeft twee belangrijke gebieden. Het asielrecht en het ‘gewone’ vreemdelingenrecht.

  • In het asielrecht gaat het over de mogelijkheden voor het aanvragen van asiel. Een verblijfsvergunning kan in deze gevallen alleen worden verleend wanneer gegronde vrees bestaat voor jouw veiligheid in het land van herkomst.

  • Het 'gewone' vreemdelingenrecht is minder specifiek en omvat allerlei andere mogelijkheden om legaal te kunnen verblijven in Nederland.

Wanneer heb ik een advocaat nodig?

Bij het indienen van een aanvraag voor een verblijfsvergunning is het van belang om je te laten bijstaan door een advocaat. Bij een weigering of intrekking van een vergunning kan dit zelfs essentieel zijn. Ook als het gaat om het aanvragen van een visum of immigratie ten behoeve van gezinsvorming of hereniging kan een vreemdelingenrecht advocaat jou het beste helpen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld bekijken of het aanvragen van een visum of verblijfsvergunning het voordeligst is voor jouw situatie.

Op het onafhankelijke platform Lawspot.nl plaats je binnen drie simpele stappen jouw zaak online. Hierna zul je van verschillende advocaten pitches ontvangen. Jij kunt deze advocaten zelf met elkaar vergelijken op grond van de criteria die voor jou belangrijk zijn. Wanneer je een advocaat in het oog hebt, kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna kies je zelf of je met deze advocaat samen wilt werken. Zo behoud jij ten allen tijde zelf de controle.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn.
Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je van verschillende advocaten toegestuurd krijgt. Ook kun je in aanmerking komen voor een overheidsvergoeding die voorziet in de kosten gemaakt voor rechtshulp. Voor vragen hierover kun je natuurlijk bij ons terecht.


Snel op zoek naar een advocaat die jou helpt wanneer jouw verblijfsvergunning geweigerd wordt?

Plaats gratis jouw zaak!

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Vreemdelingenrecht advocaat vinden via Lawspot.nl

Voor jouw zaak kun je terecht bij Lawspot.nl. Het onafhankelijke platform zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel een goede advocaat vindt. Onze aangesloten advocaten zijn allemaal gecertificeerd en met jouw gegevens wordt er strikt vertrouwelijk omgegaan. Daarnaast is het gebruik van Lawspot.nl gratis en geheel vrijblijvend. Door jouw zaak vandaag op Lawspot.nl te plaatsen vind je vandaag nog de juiste advocaat.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis vreemdelingenrecht advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare vreemdelingenrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?