Vreemdelingenrecht advocaat nodig?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Wat houdt het vreemdelingenrecht in?

Het vreemdelingenrecht omvat de toelating van mensen in Nederland. Het vreemdelingenrecht heeft twee belangrijke gebieden. Het asielrecht en het ‘gewone’ vreemdelingenrecht.

  • Bij het asielrecht gaat het vaak over de mogelijkheden voor het aanvragen van asiel. Een verblijfsvergunning kan in deze gevallen alleen worden verleend wanneer er gegronde vrees bestaat voor jouw veiligheid in het land van herkomst.
  • Het ’gewone’ vreemdelingenrecht is minder specifiek en omvat allerlei andere mogelijkheden om legaal te kunnen verblijven in Nederland.

Wanneer heb je een advocaat nodig?

Bij het indienen van een aanvraag voor een verblijfsvergunning is het van belang om je te laten bijstaan door een advocaat. Bij een weigering of intrekking van een vergunning kan dit zelfs essentieel zijn. Ook als het gaat om het aanvragen van een visum of immigratie ten behoeve van gezinsvorming of hereniging kan een Vreemdelingenrecht advocaat jou het beste helpen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld bekijken of het aanvragen van een visum of verblijfsvergunning het voordeligst is voor jouw situatie.

Het vreemdelingenrecht bevat verschillende regels voor het aanvragen van verschillende vergunningen. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen:

Werk:

Wonen en verblijf:

Gezinshereniging:

Op het onafhankelijke platform Lawspot.nl plaats je binnen drie simpele stappen jouw zaak online. Hierna zul je van verschillende advocaten pitches ontvangen. Jij kunt deze advocaten zelf met elkaar vergelijken op grond van de criteria die voor jou belangrijk zijn. Wanneer je een advocaat in het oog hebt, kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna kies je zelf of je met deze advocaat samen wilt werken. Zo behoud jij ten allen tijde zelf de controle.

Een advocaat hoeft niet altijd duur te zijn!

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je van verschillende advocaten toegestuurd krijgt. Ook kun je in aanmerking komen voor een overheidsvergoeding die voorziet in de kosten gemaakt voor rechtshulp. Voor vragen hierover kun je natuurlijk bij ons terecht.


Meteen een advocaat vinden?


(236 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Snel een gespecialiseerde vreemdelingenrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis vreemdelingenrecht advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare vreemdelingenrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!