Vind jouw advocaat op Lawspot.nl

Wil jij een advocaat vinden die niet alleen betrouwbaar is en gespecialiseerd is in het juiste rechtsgebied, maar ook nog eens binnen jouw budget past? Dat kan behoorlijk moeilijk zijn als je niet weet waar je moet zoeken. Vind daarom jouw advocaat op Lawspot.nl!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je begint met het plaatsen van jouw zaak op ons beveiligde platform. Het plaatsen gebeurt uiteraard geheel anoniem. Vervolgens krijg je pitches van verschillende advocaten die jouw willen helpen. Deze advocaten kan je vergelijken aan de hand van de factoren die jij belangrijk vindt: tarieven, reacties en reviews van voormalige klanten.

Afspraak maken

Heb je een geschikte advocaat op het oog? Dan kan je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek verplicht jou dus tot niets. Na het gesprek geef je aan of je samen in zee gaat. Zo heb jij de touwtjes in handen!

Geen hoge kosten

Wij zijn er van overtuigd dat dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt in de pitches. Bovendien bestaat ook de mogelijkheid dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding van de gemaakte kosten voor rechtshulp. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op!


Vind uw advocaat vandaag nog op Lawspot.nl!

Plaats gratis jouw zaak!

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Vind uw advocaat op Lawspot.nl

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform waarop je in drie simpele stappen de juiste hulp kunt vinden voor jouw juridische kwestie. Het maakt niet uit of het om een zakelijke of een persoonlijke kwestie gaat. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met jouw gegevens en er zijn uiteraard alleen gecertificeerde advocaten bij ons aangesloten. Daarbij is het gebruik van Lawspot.nl helemaal gratis en ben je nergens toe verplicht. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind jouw advocaat!

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Geen bijkomende kosten of verplichtingen

Plaats gratis jouw zaak!

Bel nu