Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Vind uw advocaat op Lawspot.nl

Wilt u een advocaat vinden die niet alleen betrouwbaar is en gespecialiseerd is in het juiste rechtsgebied, maar ook nog eens binnen uw budget past? Dat kan behoorlijk moeilijk zijn als u niet weet waar u moet zoeken. Vind uw advocaat daarom op Lawspot.nl!
U begint met het plaatsen van uw zaak op ons beveiligde platform. Het plaatsen gebeurt uiteraard geheel anoniem.Vervolgens krijgt u pitches van verschillende advocaten die u willen helpen. Deze advocaten kunt u vergelijken aan de hand van de factoren die u belangrijk vindt; tarieven, reacties en reviews van voormalige klanten. Heeft u een geschikte advocaat op het oog? Dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek verplicht u dus tot niets. Na het gesprek geeft u aan of u met de desbetreffende advocaat in zee gaat. Zo heeft u de touwtjes in handen!

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn.
Wij zijn er van overtuigd dat dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt in de pitches. Bovendien bestaat ook de mogelijkheid dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding van de gemaakte kosten voor rechtshulp. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op!


Vind uw advocaat vandaag nog op Lawspot.nl!

Plaats gratis jouw zaak!

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Vind uw advocaat op Lawspot.nl

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform waarop u in drie simpele stappen de juiste advocaat kunt vinden voor uw juridische kwestie. Het maakt niet uit of het om een zakelijke of een persoonlijke kwestie gaat. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens en er zijn uiteraard alleen gecertificeerde advocaten bij ons aangesloten. Daarbij is het gebruik van Lawspot.nl helemaal gratis en bent u nergens toe verplicht. Plaats uw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind uw advocaat!


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Vind uw advocaat zonder bijkomende kosten of verplichtingen

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!