Verjaring loonvordering

Verjaring loonvordering

Heeft uw werkgever uw loon niet of niet op tijd betaald, dan kunt u eisen dat hij uw loon betaalt. Dit kunt u doen door een loonvordering in te dienen. Echter, er kan sprake zijn van een verjaring loonvordering.

Eindafrekening

Wanneer u stopt met werken bij uw werkgever, dan kunt u vragen om een eindafrekening van uw salaris en de betaling hiervan.

Heeft u recht op uitbetaling?

Eerst moet u controleren of u daadwerkelijk recht heeft op uitbetaling van uw loon. U kunt uw werkgever telefonisch of per mail om uitleg vragen.

Als u twijfels heeft over de vraag of u recht heeft op uitbetaling kunt u contact opnemen met een van onze advocaten die specialist zijn in arbeidsrecht.

Geen helder antwoord?

Wanneer uw werkgever u geen helder antwoord geeft of u het niet eens bent met het antwoord van uw werkgever, dan kunt u verzoeken tot uitbetaling van uw loon.

Geen reactie? Voorkom verjaring loonvordering

Wij adviseren contact op te nemen met een van onze arbeidsrechtadvocaten wanneer u geen reactie krijgt van uw werkgever of niet wordt uitbetaald.

U kunt ook advies inwinnen bij uw rechtsbijstandsverzekering of de vakbond. Contact zoeken met een advocaat is ook een optie. Voorkom in alle gevallen dat er sprake is van verjaring van loonvordering.

Contact opnemen

Als je het contactformulier invult, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

Deel dit artikel:

loonvordering

Veel gelezen artikelen

Bel nu