Vragen? Bel ons: 085 5000 202

Wat gebeurt er met de gegevens die ik op Lawspot.nl plaats?

Je zaak wordt eerst anoniem voorgelegd aan door Lawspot.nl geselecteerde advocaten. Nadat jij een keus hebt gemaakt, worden jouw contactgegevens enkel doorgegeven aan de door jou gekozen advocaat. Lawspot.nl zorgt voor passende technische en organisatorische maatregelen ter voorkoming van verlies of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens. Meer informatie kun je vinden in onze privacyverklaring.

 

Moet ik mij inschrijven als ik gebruik wil maken van Lawspot.nl?

Als je online je zaak plaatst, dan hoef je alleen een e-mailadres in te vullen en een wachtwoord aan te maken. Meer is het niet! Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt voor doeleinden die betrekking hebben op jouw zaak.

 

Moet ik betalen wanneer ik mijn zaak plaats op Lawspot.nl?

Nee, het plaatsen van je zaak is kosteloos, net als het vergelijken van de advocaten die op jouw zaak pitchen. Je betaalt uiteindelijk alleen voor de diensten die de door jou gekozen advocaat aan jou verleent. Advocaten mogen hierbij geen kosten in rekening brengen voor het gebruik van Lawspot.nl.

 

Hoe verdient Lawspot.nl dan geld?

De advocaten die aangesloten zijn bij Lawspot.nl betalen voor hun lidmaatschap van ons netwerk. Dit kan op 2 verschillende manieren. Advocaten hebben een abonnement waarbij ze een vast bedrag per maand betalen óf ze betalen een percentage van de omzet (in principe 10%) die zij dankzij de bemiddeling van Lawspot hebben kunnen genereren. In géén geval mogen zij de kosten voor het lidmaatschap van Lawspot doorberekenen aan jou als klant!

 

Hoe kom ik in contact met een deskundig advocaat?

Nadat je jouw zaak online hebt geplaatst, krijg je per e-mail een bevestiging. Vervolgens gaan verschillende advocaten voor jou pitchen. Wanneer jij de advocaat gekozen hebt die jou het meest aanspreekt, zal diegene contact met je opnemen.

 

Hoe lang duurt het voordat ik in contact kom met een deskundig advocaat?

Uiteraard willen wij dat je zo snel mogelijk in contact komt met de advocaat van jouw keuze. Meestal vindt dit contact binnen enkele uren plaats.

 

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt altijd telefonisch contact opnemen via 085 – 5000 202 of ons e-mailen op info@lawspot.nl. We helpen je graag!

Openingstijden:

  • Maandag: 09:00 – 21:00
  • Dinsdag: 09:00 – 21:00
  • Woensdag: 09:00 – 21:00
  • Donderdag: 09:00 – 21:00
  • Vrijdag: 09:00 – 18:00
  • Zaterdag: 10:00 – 14:00
  • Zondag: Gesloten

 

Bel nu