Veelgestelde vragenVragen? Bel ons: 085 5000 202

Wat gebeurt er met de gegevens die ik op Lawspot.nl plaats?

Je zaak wordt eerst anoniem voorgelegd aan door Lawspot.nl geselecteerde advocaten. Nadat jij een keus hebt gemaakt, worden jouw contactgegevens enkel doorgegeven aan de door jou gekozen advocaat. Lawspot.nl zorgt voor passende technische en organisatorische maatregelen ter voorkoming van verlies of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens. Meer informatie kun je vinden in onze privacyverklaring.


Moet ik mij inschrijven als ik gebruik wil maken van Lawspot.nl?

Als je online je zaak plaatst, dan hoef je alleen een e-mailadres en een wachtwoord aan te maken. Meer is het niet! Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt voor doeleinden die betrekking hebben op jouw zaak.


Moet ik betalen wanneer ik mijn zaak plaats op Lawspot.nl?

Nee, het plaatsen van je zaak is kosteloos, net als het vergelijken van de advocaten die op jouw zaak pitchen. Je betaalt uiteindelijk alleen voor de diensten die de door jou gekozen advocaat aan jou verleent. Advocaten mogen hierbij geen kosten in rekening brengen voor het gebruik van Lawspot.nl.


Hoe verdient Lawspot.nl dan geld?

De advocaten die aangesloten zijn bij Lawspot.nl, maken gebruik van een abonnement waar zij maandelijks een vergoeding voor betalen.


Hoe kom ik in contact met een deskundig advocaat?

Nadat je jouw zaak online hebt geplaatst, krijg je per e-mail een bevestiging. Vervolgens gaan verschillende advocaten voor jou pitchen. Wanneer jij de advocaat gekozen hebt die jou het meest aanspreekt, zal diegene contact met je opnemen.


Hoe lang duurt het voordat ik in contact kom met een deskundig advocaat?

Uiteraard willen wij dat je zo snel mogelijk in contact komt met de advocaat van jouw keuze. Meestal vind dit contact binnen enkele uren plaats.


Staat je vraag er niet bij?

Je kunt altijd telefonisch contact opnemen of ons e-mailen. We helpen je graag!Wat vinden klanten van ons:

Dennis uit Amsterdam

Geplaatst op: 7 nov 2018

Beoordeling: 10

Pluspunten:

Ik ben echt blij met lawspot ten eerste omdat ik zeer vriendelijk te woord be gestaan, en met het probleem dat ik had ben ik gelijk geholpen had zelf niet verwacht dat ze zo snel waren het overrompelde me eigenlijk een beetje had namelijk wel eerder iets ingevuld en toen kreeg ik wel een advocaat aan de lijn maar die was me alleen maar aan het de’motiveren bij LAW spot zochten ze meteen naar een advocaat die echt interesse had , ik vind dat deze mensen goed bezig zijn ik wens ze heel veel succes en ik gun het ze van harte (ga zo door)

Verbeterpunten:

Dat zou ik niet zo gauw weten omdat het bij mij allemaal goed is gegaan (Pieter topper)

weareBRIDGE uit Utrecht

Geplaatst op: 4 sep 2018

Beoordeling: 8

Pluspunten:

Klantvriendelijk Adequate opvolging Kennis van zaken

Verbeterpunten:

Explicieter zijn in de expertise van de aangeboden kantoren (in ons geval niet met 100% zekerheid te zeggen of er specifiek ervaring is m.b.t. verenigingen/stichtingen)