Verbouwen: advocaat nodig?

Verbouwing

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw. Het kan gaan om een uitbreiding, maar ook om een gewijzigde indeling. Een voorbeeld is het plaatsen van een nieuwe badkamer, of een uitbouw maken. Wanneer er grondig wordt verbouwd, wordt er gesproken van een renovatie. Wanneer je wilt verbouwen, komt hier veel bij kijken. Het kan zijn dat je een omgevingsvergunning of een bouwvergunning moet aanvragen, dat zich bouwschade voordoet, dat een geschil ontstaat omtrent de oplevering
of een geschil met de aannemer.

Waar kan een advocaat je mee helpen

Een advocaat die in bouwrecht is gespecialiseerd kan jou helpen met alle geschillen die kunnen ontstaan omtrent een verbouwing. Maar ook wanneer jij een vergunning aanvraagt en deze door de gemeente wordt afgewezen, kan een advocaat jou helpen met het opstellen van een bezwaarschrift. Wanneer je bezwaar maakt tegen de beslissing van de gemeente, wordt de beslissing herzien en kan het zijn dat je alsnog je verbouwing mag gaan uitvoeren. In het geval dat je zelf last hebt van een verbouwing in de omgeving of hierdoor schade hebt geleden, kun je hiertegen juridische stappen ondernemen.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn.

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?

 

(249 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Snel een gespecialiseerde verbouwen advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis verbouwen advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare verbouwen advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!

Meer weten?

 

Bel nu