Lawspot Advocaten

Advies nodig omtrent Vastgoed en Verbouwing? Advocaat Inschakelen?

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Wat is vastgoed- en bouwrecht?

Deze rechtsgebieden hebben te maken met de grond en alles wat daarop wordt gebouwd. Het kan hier gaan om bouw, een geschil met de aannemer, projectontwikkeling, financiering, aan- en verkoop en nog vele andere situaties. Denk bijvoorbeeld aan vragen omtrent erfpacht of over een bestemmingsplan.

Het bouwrecht is er om bouwprocessen te regelen en waarborgen. Er zijn ontzettend veel geschillen die kunnen ontstaan voor, tijdens of na de bouw. Een aantal voorbeelden van geschillen zijn: gebreken (bij oplevering), aanneming van werk, schade, offertes en/of algemene voorwaarden.
Bij het vastgoedrecht gaat het vooral om de koop/verkoop of huur/verhuur. Denk hierbij aan: huuropzegging, de koopovereenkomst en huurprijswijziging.

Wat kan een advocaat voor jou betekenen?

Vaak staan bij bouwprojecten grote financiële belangen en investeringen op het spel. Hiermee zijn ook de gevolgen groots. Het is dan ook erg belangrijk dat je je laat bijstaan door een goede vastgoed- en bouwrecht advocaat. Hij/zij kan de transacties voorspoedig laten verlopen en grote problemen voorkomen. Ook kan een advocaat gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht jou helpen met het opstellen van contracten, je bijstaan in geschillen met de aannemer, advies geven over aansprakelijkheid etcetera.

Een advocaat is niet altijd duur

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?

(261 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Vastgoed- en bouwrecht advocaat vinden via Lawspot.nl

Voor jouw zaak kun je terecht bij Lawspot.nl. Het onafhankelijke platform zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel een goede advocaat vindt. Onze aangesloten advocaten zijn allemaal gecertificeerd en met jouw gegevens wordt er strikt vertrouwelijk omgegaan. Daarnaast is het gebruik van Lawspot.nl gratis en geheel vrijblijvend. Door jouw zaak vandaag op Lawspot.nl te plaatsen vind je vandaag nog de juiste advocaat.

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis vastgoed- en bouwrecht advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare vastgoed- en bouwrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!
   
Meer weten?