Vastgoed- of bouwrecht advocaat nodig?Vragen? Bel ons: 085 5000 202

Wat is vastgoed- en bouwrecht?

Deze rechtsgebieden hebben te maken met de grond en alles wat daarop wordt gebouwd. Het kan hier gaan om bouw, projectontwikkeling, financiering, aan- en verkoop en nog vele andere situaties.

Het bouwrecht is er om bouwprocessen te regelen en waarborgen. Er zijn ontzettend veel geschillen die kunnen ontstaan voor, tijdens of na de bouw. Een aantal voorbeelden zijn: gebreken (bij oplevering), aanneming van werk, schade of onenigheid over offertes en/of algemene voorwaarden. Bij het vastgoedrecht gaat het vooral om de koop/verkoop of huur/verhuur. Denk hier aan: huuropzegging, de koopovereenkomst en huurprijswijziging.

Vaak staan bij dit soort projecten grote financiële belangen en investeringen op het spel. Hiermee zijn ook de gevolgen groots. Het is dan ook van groot belang dat je je laat bijstaan door een goede vastgoed- en bouwrecht advocaat. Hij/zij kan de transacties voorspoedig laten verlopen en grote problemen voorkomen.

Bij Lawspot.nl kun je jouw zaak gratis en vrijblijvend plaatsen. Het platform is onafhankelijk en beveiligd. Jouw gegevens worden dan ook alleen aan advocaten doorgegeven nadat we jouw uitdrukkelijke toestemming hebben gekregen. Nadat jouw zaak online is gezet, zul je pitches ontvangen van verschillende advocaten. Deze kun jij zelf vergelijken op basis van de kenmerken die voor jou van belang zijn. Als je een advocaat op het oog hebt, kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek dat geheel vrijblijvend is. Hierna kies je zelf of je deze advocaat in de arm wilt nemen.


Snel op zoek naar een vastgoed- en bouwrecht Advocaat die jou kan helpen?

Plaats gratis jouw zaak!

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Vastgoed- en bouwrecht advocaat vinden via Lawspot.nl

Voor jouw zaak kun je terecht bij Lawspot.nl. Het onafhankelijke platform zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel een goede advocaat vindt. Onze aangesloten advocaten zijn allemaal gecertificeerd en met jouw gegevens wordt er strikt vertrouwelijk omgegaan. Daarnaast is het gebruik van Lawspot.nl gratis en geheel vrijblijvend. Door jouw zaak vandaag op Lawspot.nl te plaatsen vind je vandaag nog de juiste advocaat.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis vastgoed- en bouwrecht advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare vastgoed- en bouwrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?