Vacature Legal Intern

Plaats gratis jouw zaak!   


Vragen? Bel ons: 085 5000 202

LEGAL INTERN - COPYWRITER

Ben jij geïnteresseerd om als Legal Intern te helpen om de conservatieve markt van de advocatuur wakker te schudden? Lawspot.nl is een legal start-up en is op zoek naar een enthousiaste man/vrouw om het team te versterken. Als jij ondernemend bent en zin hebt in een uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!


LAWSPOT.NL

Lawspot.nl is een Amsterdamse legal startup met hoge ambities. Wij zijn een bemiddelingsplatform waarop zowel particulieren als ondernemers de juiste advocaat voor hun juridische probleem kunnen vinden.
Het online bij elkaar brengen van vraag en aanbod is iets wat in veel branches uiteraard allang gebeurt. Hoog tijd om dit ook binnen de conservatieve markt van de advocatuur voor elkaar te krijgen! Wij halen onze inspiraties uit bedrijven als Airbnb, Uber en Werkspot.
Wij werken elke dag hard om Lawspot.nl tot een groot succes te maken! We houden van aanpakken, van streven naar een doel, van impact maken en dat is elke dag merkbaar. Niet voor niets willen we de grootste van de markt worden. Daarnaast houden we ervan om successen te vieren en borrelen we op vrijdag.
Het is een dynamische omgeving waarin we ideeën en inzichten snel tot uitvoering kunnen brengen. Als we vandaag iets verzinnen kan het morgen live staan!


WAT GA JE DOEN?

Op het kantoor in Amsterdam (de Pijp) zit een klein, enthousiast en gedreven team. De sfeer is er informeel, ondernemend en gezellig. Om door te groeien, zijn we op zoek naar een legal intern, die zich voornamelijk gaat richten op het schrijven van juridische (online) content. Deze rol houdt in:

 • Het schrijven van juridische content voor de website, social media, voor linkpartners en reclame-uitingen.
 • Ondersteuning van legal manager bij de intake van rechtzoekenden.
 • Kleine operationele taken, als de database updaten en processen aanslingeren.

Kortom een mooie functie waarbij je “met de poten in de klei” staat. Je hebt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor het creëren van eigen projecten.


WAT BIEDEN WIJ?

 • Een flexibele (minimaal 2 dagen per week) functie binnen een startup
 • Mogelijkheid tot het opdoen van veel ervaring in een korte tijd!
 • Mogelijkheid tot het helpen bouwen van een bemiddelingsplatform dat de markt wil gaan beheersen
 • Werken in Amsterdam centrum (de Pijp)

De startdatum is in overleg


WAAR WORDEN WIJ BLIJ VAN?

Zit jij vol energie en wil je met ons Lawspot.nl naar the next level helpen? Wij zoeken een enthousiaste persoonlijkheid waar het volgende op van toepassing is:

 • Student Rechtsgeleerdheid (universitair)
 • Beschikt over uitstekende schrijfvaardigheden!
 • Je bent minimaal 2 dagen per week, voor de duur van 3-6 maanden beschikbaar
 • En je houdt ervan om pro-actief bezig te zijn

Lijkt dit je allemaal wel wat? Stuur een mailtje naar maarten@lawspot.nl met je CV en motivatie. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Maarten Drontmann via 085-5000 202. We kijken uit naar jouw reactie!Wat vinden klanten van ons:

Richard uit Utrecht

Geplaatst op: 27 mei 2019

Beoordeling: 10

Pluspunten:

Lawspot helped me so much! As a non-Dutch speaker, I knew I needed help finding a lawyer who could help me, and Lawspot connected me with lawyers who were affordable, understood my needs, and provided me with the advice I needed. It really helped remove the stress and anxiety from my legal problem.

Verbeterpunten:

Geen opgegeven.

M uit Cuijk

Geplaatst op: 17 mei 2019

Beoordeling: 8

Pluspunten:

**** Snelle reactie van een advocaat. Tot nu toe lijkt het het een goede keus. Maar dat is nu een beetje vroeg om over te oordelen

Verbeterpunten:

Zou nu niets weten