Advocaat bij aanhouding of verhoor door de politie?

Wanneer je in aanraking komt met justitie

Ben jij onlangs opgepakt door de politie? Heb je een aantal nachten onterecht doorgebracht in een politiecel? Of heb je een schriftelijke oproep thuis gekregen voor een verhoor op het politiebureau? Het is het verstandigst om meteen een strafrecht advocaat in dienst te nemen, die je gedurende het gehele proces bij kan staan. Strafzaken kunnen namelijk zeer ingewikkeld zijn. Zelfs als je vindt dat je onschuldig bent en niks te verbergen hebt, is het verstandig een advocaat in te schakelen.

Politieverhoor

Sinds 1 maart 2016 heeft iedereen het recht om zich door een advocaat bij te laten staan tijdens een politieverhoor. De bijstand van een advocaat, en de voorbereiding op het verhoor, kan in veel gevallen het verschil betekenen tussen een vrijspraak en een veroordeling. Het is daarom absoluut raadzaam om hier gebruik van te maken. Het komt namelijk regelmatig voor dat een persoon zichzelf belast door antwoord te geven op bepaalde vragen van de politie, zonder het zelf door te hebben.

Hoe werkt Lawspot.nl?

Op Lawspot.nl kan je advocaten vergelijken, bijvoorbeeld aan de hand van prijzen, maar ook of je een ‘klik’ hebt. Je begint met het online (anoniem) plaatsen van jouw zaak op het platform. Hierna reageren er verschillende advocaten die jou willen helpen. Deze reacties kun je gemakkelijk vergelijken. Vervolgens kies jij de advocaat die het beste bij jou past en maken jullie een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo heb je zelf de touwtjes in handen!

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding van de gemaakte kosten voor rechtshulp. Uiteraard kan je hierover bij ons advies inwinnen.


Meteen een advocaat vinden?

 

(249 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Snel een gespecialiseerde strafrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis strafrecht advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare strafrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!

Meer weten?

 

Bel nu