Lawspot Advocaten

Heb je nog een Alcoholslot in je Auto? Juridisch Advies hierover?

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Wetgeving over het alcoholslot

Vanaf 22 september 2016 is defnitief het alcoholslot afgeschaft. Het slot mocht al enige tijd niet meer worden opgelegd door het CBR, maar nu is ook besloten dat personen die het slot al in de auto hebben niet meer met het programma hoeven door te gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden om van het alcoholslot af te komen. Zo kan je via een kort geding eisen dat het alcoholslot wordt beëindigd. Je kunt ook middels een eigen verklaring bij het CBR aanvragen om het slot te laten verwijderen. Het is ten zeerste aan te raden om dit alles samen met een advocaat te doen.

Hoe Lawspot.nl werkt

Op Lawspot.nl kan je advocaten vergelijken op basis van criteria die jij belangrijk vindt. Nadat je jouw zaak over de afschaffing van het alcoholslot (anoniem) op Lawspot.nl hebt geplaatst, ontvang je pitches van advocaten die jou graag willen helpen. In de pitch stellen ze zichzelf voor, gaan kort in op jouw zaak en geven een prijsindicatie. Vervolgens kies jij de advocaat die het beste bij jou past en maken jullie een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo heb jij de touwtjes in handen, en dat voelt wel zo prettig!

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding van de gemaakte kosten voor rechtshulp. Uiteraard kan je hierover bij ons advies inwinnen.


Meteen een advocaat vinden?

(235 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Snel een gespecialiseerde strafrecht advocaat nodig voor de afschaffing van het alcoholslot?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis strafrecht advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare strafrecht advocaat die jou helpt met de afschaffing van het alcoholslot?

Plaats gratis jouw zaak!
   
Meer weten?

Bel nu