Op zoek naar een strafrecht advocaat?

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,4

Vind snel een advocaat gespecialiseerd in strafrecht

Ben je onlangs in aanraking gekomen met justitie en overweeg je een strafrecht advocaat in de arm te nemen? Of heb je een oproep gekregen om te verschijnen voor de Politierechter of Officier van Justitie? Of ben je onlangs opgepakt? Het is niet verstandig om te wachten met het inschakelen van een strafrecht advocaat. Een advocaat controleert namelijk al tijdens de opsporingsfase of alles volgens de regels verloopt. Ook als je onschuldig bent is het verstandig om een advocaat in te schakelen. De opmerking: “Ik heb geen advocaat nodig, want ik ben onschuldig.” is helaas onjuist. Zelfs als je onschuldig bent zal een advocaat het nodige moeten doen om een vrijspraak te bereiken.

Waarmee kan een strafrecht advocaat je helpen?

Word jij bijvoorbeeld verdacht van diefstal, mishandeling, vernieling of vermogensdelicten (zoals fraude of oplichting)? Een strafrecht advocaat biedt jou de hulp die je absoluut nodig hebt. Op Lawspot.nl kan je gemakkelijk advocaten vergelijken op de factoren die jij belangrijk vindt. Nadat jij jouw zaak anoniem plaatst op het platform ontvang je pitches van advocaten die jou graag willen helpen. Vervolgens maak jij een keuze tussen de verschillende advocaten. Heb je een geschikte advocaat gevonden? Dan maak je direct een persoonlijke afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent!

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Wil je een vraag stellen?

(9 vragenstellers gingen je voor over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Strafrecht advocaat vinden via Lawspot.nl

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform waarop je in drie simpele stappen de juiste advocaat kunt vinden voor jouw specifieke zaak. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met jouw gegevens en er zijn uiteraard alleen gecertificeerde advocaten bij ons aangesloten. Daarbij is het gebruik van Lawspot.nl helemaal gratis en ben je nergens toe verplicht. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou helpt gedurende het gehele proces!


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw jurridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare strafrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

g keijzer uit heiloo

Geplaatst op: 8 dec 2018

Beoordeling: 10

Pluspunten:

goede antwoorden op vragen

Verbeterpunten:

Geen opgegeven.

p.j.ritzema uit spijk ( gron)

Geplaatst op: 5 dec 2018

Beoordeling: 7

Pluspunten:

De eerste telefoonkennismaking was prima. Nu moet ik alleen afwachten of er mogelijkheden zijn en die zouden op zeer korte termijn in mijn richting komen.

Verbeterpunten:

Afwachten.