Een betrouwbare scheidingsadvocaat in Haarlem nodig?

Betrouwbare scheidingsadvocaat in Haarlem nodig?

Vaak zijn echtscheidingen niet onderling op te lossen en moet er juridische hulp aan te pas komen. Of jij en jouw ex-partner nu een geschil hebben over de partneralimentatie of over het ouderschapsplan, een deskundige scheidingsadvocaat kan je bij al je problemen helpen. Een deskundige scheidingsadvocaat in Haarlem kan je veel zorgen besparen met de juiste kennis.

Ben jij op zoek naar de beste scheidingsadvocaat in Haarlem? Lawspot.nl biedt de perfecte oplossing voor jou.

De scheiding

Een scheiding brengt veel zaken met zich mee die afgehandeld moeten worden. Denk hierbij aan alimentatie, de aanvraag van de scheiding, de scheidingspapieren regelen en het maken van het ouderschapsplan. Dit is slechts een kleine selectie van de zaken die geregeld moeten worden. Omdat echtscheidingen behoorlijk ingewikkeld zijn, is het raadzaam om hiervoor een scheidingsadvocaat uit Rotterdam in te schakelen. Dit kan je zelf doen, maar je kunt dit ook samen met je (ex) partner regelen. Neem contact op met ons voor een gratis kennismakingsgesprek met een advocaat!

Echtscheidingen in Haarlem

In 2021 zijn er volgens het CBS in Haarlem 243 mannen en 272 vrouwen gescheiden. Relatief gezien geschieden scheiden per 1000 gehuwde mannen 10,18,8 daarvan. Bij de vrouwen is dit aantal 9,7 per 1000 getrouwde vrouwen. Hiermee doet Haarlem het relatief gezien minder dan het landelijk gemiddelde en het gemiddelde in de regio.

In Nederland scheiden per 1000 gehuwde mannen 7,3 mannen en per 1000 gehuwde vrouwen 7,5. In het Westen van het land scheiden er 7,6 mannnen per 1000 getrouwde mannen en 7,9 vrouwen per 1000 getrouwde vrouwen. De juiste echtscheidingsadvocaat in Haarlem kan je bij ons vinden!

Werkwijze Lawspot.nl

Op het beveiligde platform Lawspot.nl kun je gemakkelijk gratis in contact komen met verschillende huurrechtadvocaten uit jouw eigen regio. Alle advocaten hebben hun eigen specialisme. Vul het formulier in om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met een advocaat aan te vragen. Zelf bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op 085 – 5000 202.

Veelgestelde vragen

Wat doet een scheidingsadvocaat?

De scheidingsadvocaat kan veel zaken voor jullie uit handen nemen. Zo is het verplicht om de aanvraag voor de echtscheiding door een advocaat te laten doen. Ook bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant kan een scheidingsadvocaat je bijstaan. Onze scheidingsadvocaten in Rotterdam en omgeving zijn beschikken over de nodige kennis om u zo goed als mogelijk bij te staan.

Wat kost een scheidingsadvocaat?

Bij een echtscheiding kunnen een hoop kosten ontstaan. Zo moet ook de advocaat betaald worden. Een scheidingsadvocaat in Haarlem hanteert vergelijkbare tarieven als andere advocaten. Toch kunnen de kosten van de advocaat meevallen. Voordat de advocaat zich volledig op de zaak stort zal hij jullie op de hoogte stellen van de verwachte kosten. Zo weet u in ieder geval waar je aan toe bent.

Is een scheidingsadvocaat verplicht?

Ja, zonder advocaat kan er geen echtscheidingsprocedure worden gestart bij de rechtbank. Er dient namelijk een verzoekschrift gemaakt te worden en dit kun je samen met de advocaat doen. De advocaat bespreekt verder met jou wat je moet regelen en hoe je dat kunt doen.

Wie betaalt de advocaat bij een scheiding?

Als jullie samen een advocaat in de arm nemen, dan betalen jullie samen de advocaat. Wanneer één van de partners zelf een advocaat neemt, dan is die partner zelf verantwoordelijk voor de kosten.

Hoeveel kost scheiden gemiddeld?

De kosten liggen bij een gemiddelde scheiding meestal tussen de €2.000 en €4.000. In sommige gevallen is een scheiding echter complex, bijvoorbeeld een partner in het buitenland. In zo’n geval dient de advocaat meer te regelen en uit te zoeken, waardoor hij meer uren besteedt aan de zaak. Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek met een gespecialiseerde advocaat.

Meer weten over scheidingen?

Lees meer over bijvoorbeeld:

Scheidingsadvocaat uit eigen regio

Onze gespecialiseerde advocaten staan je graag bij om samen tot een passende oplossing te komen. We zijn gevestigd in het hele land. Je vindt ons bijvoorbeeld in Den Haag, Rotterdam, Enschede, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Utrecht en Apeldoorn. Waar je ook woont, bij ons vind je een advocaat bij jou in de buurt die specialist is in scheidingszaken.

Contact opnemen

Als je het contactformulier invult, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.


Gelijk een scheidingsadvocaat in Haarlem vinden?

 

(181 rechtzoekenden uit Haarlem en omgeving gingen je voor)

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

In contact komen met een betrouwbare scheidingsadvocaat in Haarlem?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare scheidingsadvocaat in Haarlem?

Plaats gratis jouw zaak!

 

Bel nu