Een betrouwbare scheidingsadvocaat in Den Haag nodig?

Betrouwbare scheidingsadvocaat in Den Haag nodig?

Het komt vaak voor dat twee ex-partners er onderling niet meer uitkomen. In dat geval doe je er verstandig aan om de juridische hulp van een advocaat in te schakelen. Of jullie nu een geschil hebben over de kinderalimentatie of over de partneralimentatie, een deskundige scheidingsadvocaat kan je bij al je problemen helpen.

Met de juiste kennis kan een deskundige scheidingsadvocaat in Den Haag je veel problemen besparen. Ben jij op zoek naar de beste scheidingsadvocaat in Den Haag? Lawspot.nl biedt de perfecte oplossing voor jou in de regio!

De scheiding

Een scheiding brengt veel zaken met zich mee die afgehandeld moeten worden. Denk hierbij aan alimentatie, de aanvraag van de scheiding, de scheidingspapieren regelen en het maken van het ouderschapsplan. Dit is slechts een kleine selectie van de zaken die geregeld moeten worden. Omdat echtscheidingen behoorlijk ingewikkeld zijn, is het raadzaam om hiervoor een scheidingsadvocaat uit Den Haag in te schakelen. Dit kan je zelf doen, maar je kunt dit ook samen met je (ex) partner regelen.

Echtscheidingen in Den Haag

In 2021 zijn er volgens het CBS in Den Haag 867 mannen en 863 vrouwen gescheiden. Relatief gezien geschieden scheiden per 1000 gehuwde mannen 9,3 daarvan. Bij de vrouwen is dit aantal 9,1 per 1000 getrouwde vrouwen. Hiermee doet Den Haag het relatief gezien minder dan het landelijk gemiddelde en het gemiddelde in de regio.

In Nederland scheiden per 1000 gehuwde mannen 7,3 mannen en per 1000 gehuwde vrouwen 7,5. In het Westen van het land scheiden er 7,6 mannnen per 1000 getrouwde mannen en 7,9 vrouwen per 1000 getrouwde vrouwen. De juiste echtscheidingsadvocaat in Den Haag kan je bij ons vinden!

Wij vinden jouw perfect betrouwbare én betaalbare advocaat in Den Haag

Op het beveiligde platform Lawspot.nl kun je gemakkelijk gratis in contact komen met verschillende huurrechtadvocaten uit jouw eigen regio. Alle advocaten hebben hun eigen specialisme. Vul het formulier in om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met een advocaat aan te vragen. Zelf bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op 085 – 5000 202.

Meer weten over scheidingen?

Lees meer over bijvoorbeeld:

Scheidingsadvocaat uit eigen regio

Onze gespecialiseerde advocaten staan je graag bij om samen tot een passende oplossing te komen. We zijn gevestigd in het hele land. Je vindt ons bijvoorbeeld in Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Utrecht, Haarlem en Apeldoorn. Waar je ook woont, bij ons vind je een advocaat bij jou in de buurt die specialist is in scheidingszaken.

Contact opnemen

Als je het contactformulier invult, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

Veelgestelde vragen

Wat doet een scheidingsadvocaat?

De scheidingsadvocaat kan veel zaken voor jullie uit handen nemen. Zo is het verplicht om de aanvraag voor de echtscheiding door een advocaat te laten doen. Ook bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant kan een scheidingsadvocaat je bijstaan. Onze scheidingsadvocaten in Den Haag en omgeving zijn beschikken over de nodige kennis om u zo goed als mogelijk bij te staan.

Wat kost een scheidingsadvocaat?

Bij een echtscheiding kunnen een hoop kosten ontstaan. Zo moet ook de advocaat betaald worden. Een scheidingsadvocaat in Den Haag hanteert vergelijkbare tarieven als andere advocaten. Toch kunnen de kosten van de advocaat meevallen. Voordat de advocaat zich volledig op de zaak stort zal hij jullie op de hoogte stellen van de verwachte kosten. Zo weet u in ieder geval waar je aan toe bent.

Is een scheidingsadvocaat verplicht?

Ja, zonder advocaat kan er geen echtscheidingsprocedure worden gestart bij de rechtbank. Er dient namelijk een verzoekschrift gemaakt te worden en dit kun je samen met de advocaat doen. De advocaat bespreekt verder met jou wat je moet regelen en hoe je dat kunt doen.

Wie betaalt de advocaat bij een scheiding?

Als jullie samen een advocaat in de arm nemen, dan betalen jullie samen de advocaat. Wanneer één van de partners zelf een advocaat neemt, dan is die partner zelf verantwoordelijk voor de kosten.

Hoeveel kost scheiden gemiddeld?

De kosten liggen bij een gemiddelde scheiding meestal tussen de €2.000 en €4.000. In sommige gevallen is een scheiding echter complex, bijvoorbeeld een partner in het buitenland. In zo’n geval dient de advocaat meer te regelen en uit te zoeken, waardoor hij meer uren besteedt aan de zaak. Een kennismakingsgesprek met een van onze advocaten is volledig kostenloos!


Gelijk een scheidingsadvocaat in Den Haag vinden?

 

(124 rechtzoekenden uit Den Haag en omgeving gingen je voor)

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

In contact komen met een betrouwbare scheidingsadvocaat in Den Haag?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare scheidingsadvocaat in Den Haag?

Plaats gratis jouw zaak!

 

Bel nu