Legal expertise - Tailored to your needs!

Plaats gratis jouw zaak!   


Vragen? Bel ons: 085 5000 202

LAWSPOT RECRUITMENT

Nog een recruitment bedrijf kun je denken, zijn er daar niet genoeg van? Dat klopt, maar wij willen het net een beetje anders doen. Een beetje informeler, transparanter en met korte, directe communicatielijnen. Veel recruiters gebruiken graag prikkelende teksten zoals: “ontzorging”, de “juiste specialisten” en “centraal stellen van expertise”. Klinkt allemaal spannend natuurlijk, maar is het niet het allerbelangrijkste dat een kandidaat past bij de cultuur van jouw bedrijf?

Bij Lawspot Recruitment willen we weten: waar staan jullie voor? Wat drijft de organisatie? En met wat voor karakters gaat de kandidaat samen werken. Op basis van die informatie gaan we op zoek naar een match. Juridische kennis matchen kan iedereen, persoonlijkheden matchen vraagt iets meer. Daar maken wij graag het verschil!

Wij vinden kandidaten voor het bedrijfsleven, de advocatuur en alle overige juridische dienstverleners.

Lawspot Recruitment biedt de volgende diensten aan:

  • Werving & selectie voor een vaste functie;
  • Detachering voor tijdelijke opdrachten (freelance/ZZP);
  • Eenmalige, kortdurende juridische opdrachten. Denk hierbij aan het opstellen of beoordelen van een contract, begeleiden van een juridische procedure, of als sparringpartner fungeren bij een transactie.

Graag maken we een afspraak met je om te horen waar jij naar op zoek bent. Bel met Ewoud (0642132305) of Maarten (0628404254). Mailen kan natuurlijk naar ewoud@lawspot.nl of maarten@lawspot.nl. Tot snel!
HET TEAM
Anouk

Ewoud

Co-Founder & Business Unit Manager

Na mijn opleiding management economie en recht in Leiden koos ik voor een baan bij een grote juridische detacheerder. Dit was rond 2009 en de financiële crisis was in full swing. Hier heb ik geleerd wat belangrijk is voor zowel kandidaten als opdrachtgevers bij het maken van de juiste match. Daarna ben ik de wijde wereld in getrokken en heb ik in verschillende sales rollen gewerkt voor grote Amerikaanse techbedrijven. Maar zoals het gezegde gaat, oude liefde roest niet. Gedurende mijn dagelijkse werkzaamheden betrapte ik mezelf er steeds vaker op dat ik mensen uit mijn omgeving aan een baan hielp, of mensen uit mijn omgeving aan kandidaten via mijn netwerk. Afgelopen jaar realiseerde ik me dat ik mijn eerste baan eigenlijk mijn leukste baan uit mijn carrière vond. Ik weet dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste plek te zitten met de juiste mensen. Pas dan haal je het maximale uit jezelf en is de “work-life-balance” een vanzelfsprekendheid i.p.v. iets waar je aan moet werken.


Maarten

Maarten Drontmann

Co-Founder & CEO

Als jurist met aangeboren ondernemingsdrang richtte ik in 2016 het online bemiddelingsplatfrom Lawspot.nl op. Een van de leuke kanten van mijn werk vind ik dat ik altijd veel in gesprek ben met onze klanten: advocaten, juristen en ondernemers. Wat kan er beter, waar loop je tegenaan en hoe gaat het met de zaak? Daaruit blijkt telkens weer hoe moeilijk het is voor ondernemers om goed personeel te vinden. Met name in het middensegment van de advocatuur en het MKB, waar het vaak ontbreekt aan resources en het netwerk, zie je hier problemen ontstaan. Met mijn ervaring in de juridische sector en het landelijke netwerk van juridische specialisten dat wij hebben met Lawspot.nl, wil ik graag de oplossing bieden voor deze ondernemers. Onze strategie bij Lawspot Recruitment ligt dichtbij hoe ik graag zaken doe. We willen werken op basis van goed persoonlijk contact, in een doorlopend open en eerlijk gesprek, met als doel een duurzame samenwerking met onze klanten.

Ben jij een kandidaat?

Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!