Work as a free bird !

Plaats gratis jouw zaak!   


Vragen? Bel ons: 085 5000 202

LAWSPOT RECRUITMENT

Nog een recruitmentbedrijf kun je denken, zijn er daar niet genoeg van? Dat klopt. Daarom doen wij het net een beetje anders. Een beetje informeler, transparanter en met korte directe lijnen van communicatie. Veel recruiters mogen graag prikkelende teksten gebruiken zoals: “Carrière met impact”, “omdat je verder wilt” en “jij wil het verschil maken”. klinkt allemaal spannend natuurlijk, maar is het niet het allerbelangrijkste dat jij je werk leuk vindt?!

Bij Lawspot Recruitment willen we weten: waar krijg JIJ energie van? Onder welke werkomstandigheden kun je het beste presteren? Op basis van die informatie gaan we op zoek naar een match. Juridische kennis matchen kan iedereen, persoonlijkheden matchen vraagt iets meer. Daarin maken wij graag het verschil!

Lawspot Recruitment richt zich op het bedrijfsleven, de advocatuur en alle overige juridische dienstverleners.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Werving & selectie voor een vaste functie;
  • Detachering voor tijdelijke opdrachten (freelance/ZZP);

Graag maken we een afspraak met je om te horen waar jij naar op zoek bent. Bel met Ewoud (0642132305) of Maarten (0628404254). Mailen kan natuurlijk ook naar ewoud@lawspot.nl of maarten@lawspot.nl. Tot snel!
HET TEAM
Anouk

Ewoud

Co-Founder & Business Unit Manager

Na mijn opleiding management economie en recht in Leiden koos ik voor een baan bij een grote juridische detacheerder. Dit was rond 2009 en de financiële crisis was in full swing. Hier heb ik geleerd wat belangrijk is voor zowel kandidaten als opdrachtgevers bij het maken van de juiste match. Daarna ben ik de wijde wereld in getrokken en heb ik in verschillende sales rollen gewerkt voor grote Amerikaanse techbedrijven. Maar zoals het gezegde gaat, oude liefde roest niet. Gedurende mijn dagelijkse werkzaamheden betrapte ik mezelf er steeds vaker op dat ik mensen uit mijn omgeving aan een baan hielp, of mensen uit mijn omgeving aan kandidaten via mijn netwerk. Afgelopen jaar realiseerde ik me dat ik mijn eerste baan eigenlijk mijn leukste baan uit mijn carrière vond. Ik weet dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste plek te zitten met de juiste mensen. Pas dan haal je het maximale uit jezelf en is de “work-life-balance” een vanzelfsprekendheid i.p.v. iets waar je aan moet werken.


Maarten

Maarten Drontmann

Co-Founder & CEO

Als jurist met aangeboren ondernemingsdrang richtte ik in 2016 het online bemiddelingsplatfrom Lawspot.nl op. Een van de leuke kanten van mijn werk vind ik dat ik altijd veel in gesprek ben met onze klanten: advocaten, juristen en ondernemers. Wat kan er beter, waar loop je tegenaan en hoe gaat het met de zaak? Daaruit blijkt telkens weer hoe moeilijk het is voor ondernemers om goed personeel te vinden. Met name in het middensegment van de advocatuur en het MKB, waar het vaak ontbreekt aan resources en het netwerk, zie je hier problemen ontstaan. Met mijn ervaring in de juridische sector en het landelijke netwerk van juridische specialisten dat wij hebben met Lawspot.nl, wil ik graag de oplossing bieden voor deze ondernemers. Onze strategie bij Lawspot Recruitment ligt dichtbij hoe ik graag zaken doe. We willen werken op basis van goed persoonlijk contact, in een doorlopend open en eerlijk gesprek, met als doel een duurzame samenwerking met onze klanten.

Ben jij een opdrachtgever?

Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!