Vragen? Bel ons: 0642132305 (Ewoud) of 0628404254 (Maarten)

We don’t know everything, but we do know people!

Onze visie: Recruitment is geen koehandel, het is het verbinden van mensen. Dat is wat wij doen. Niet zoals de industrie dat al jaren doet, maar op onze manier. Geen loze beloftes, geen korte termijn gedachte en geen druk door targets.

Inhoudelijke kennis matchen is in onze ogen niet de uitdaging. De persoon matchen des te meer. Voor kandidaten geloven we dat je op je best bent als het naar je zin hebt. Want onderaan de streep wil jij werk doen wat je leuk vindt. Voor Opdrachtgevers is het daarnaast belangrijk dat de kandidaat bij de bedrijfscultuur past. Natuurlijk kijken we ook naar juridische expertise, maar persoonlijkheid is minstens zo belangrijk.

Vandaar ook onze slogan: “We don’t know everything, but we do know people!”

Lawspot Recruitment richt zich op het bedrijfsleven, de advocatuur en alle overige juridische dienstverleners. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Werving & selectie voor een vaste functie;
  • Detachering voor tijdelijke opdrachten (freelance/ZZP);
  • Eenmalige, kortdurende juridische opdrachten.

Graag maken we een afspraak met je om te horen waar jij naar op zoek bent. Bel met Ewoud (0642132305) of Maarten (0628404254). Mailen kan natuurlijk naar ewoud@lawspot.nl of maarten@lawspot.nl. Tot snel!
HET TEAM
Anouk

Ewoud

Co-Founder & Business Unit Manager

Na mijn opleiding management economie en recht in Leiden koos ik voor een baan bij een grote juridische detacheerder. Dit was rond 2009 en de financiële crisis was in full swing. Hier heb ik geleerd wat belangrijk is voor zowel kandidaten als opdrachtgevers bij het maken van de juiste match. Daarna ben ik de wijde wereld in getrokken en heb ik in verschillende sales rollen gewerkt voor grote Amerikaanse techbedrijven. Maar zoals het gezegde gaat, oude liefde roest niet. Gedurende mijn dagelijkse werkzaamheden betrapte ik mezelf er steeds vaker op dat ik mensen uit mijn omgeving aan een baan hielp, of mensen uit mijn omgeving aan kandidaten via mijn netwerk. Afgelopen jaar realiseerde ik me dat ik mijn eerste baan eigenlijk mijn leukste baan uit mijn carrière vond. Ik weet dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste plek te zitten met de juiste mensen. Pas dan haal je het maximale uit jezelf en is de “work-life-balance” een vanzelfsprekendheid i.p.v. iets waar je aan moet werken.


Maarten

Maarten Drontmann

Co-Founder & CEO

Als jurist met aangeboren ondernemingsdrang richtte ik in 2016 het online bemiddelingsplatfrom Lawspot.nl op. Een van de leuke kanten van mijn werk vind ik dat ik altijd veel in gesprek ben met onze klanten: advocaten, juristen en ondernemers. Wat kan er beter, waar loop je tegenaan en hoe gaat het met de zaak? Daaruit blijkt telkens weer hoe moeilijk het is voor ondernemers om goed personeel te vinden. Met name in het middensegment van de advocatuur en het MKB, waar het vaak ontbreekt aan resources en het netwerk, zie je hier problemen ontstaan. Met mijn ervaring in de juridische sector en het landelijke netwerk van juridische specialisten dat wij hebben met Lawspot.nl, wil ik graag de oplossing bieden voor deze ondernemers. Onze strategie bij Lawspot Recruitment ligt dichtbij hoe ik graag zaken doe. We willen werken op basis van goed persoonlijk contact, in een doorlopend open en eerlijk gesprek, met als doel een duurzame samenwerking met onze klanten.

Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!