Betrouwbare Advocaat Inschakelen voor Personenrechtelijke Kwesties?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Wat is personenrecht?

Het personenrecht wordt veelal in één adem genoemd met het familierecht. Toch is het niet hetzelfde; het personenrecht is namelijk een rechtsgebied dat draait om alle regelingen die te maken hebben met individuele personen. Het beschrijft de rechtsbevoegdheid en de plichten van jou als individu. Hierbij kun je denken aan naamrecht, bewind en bepalingen omtrent handelingsbekwaamheid voor iemand die niet meer in staat is voor zichzelf te zorgen.

Waarmee kan een personenrecht advocaat jou helpen?

Een advocaat die gespecialiseerd is in personenrecht kan je bijvoorbeeld bijstaan bij het adopteren van een kind. Ook kan hij de juiste begeleiding bieden wanneer een familielid of partner in aanmerking komt om onder curatele te worden gesteld. Naast onder curatele stellen bestaan er ook minder ingrijpende beschermingsmaatregelen, zoals onderbewindstelling van iemands goederen of het aanstellen van een mentor voor persoonlijke begeleiding. Om er zeker van te zijn dat de juiste procedure wordt doorlopen en alles correct verloopt, is het inschakelen van een advocaat zeer aan te raden. Via Lawspot.nl vind je precies de personenrecht advocaat die je zoekt. Je begint met het plaatsen van een korte uiteenzetting van jouw zaak op het beveiligde platform van Lawspot.nl. Dit gebeurt uiteraard geheel anoniem; pas nadat jij het aangeeft worden je persoonlijke gegevens met de advocaat gedeeld. Vervolgens ontvang je pitches van verschillende gekwalificeerde advocaten die je willen helpen met jouw zaak. Vergelijk de pitches op basis van criteria die jij van belang vindt en maak een afspraak met de geschikte advocaat voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je dus tot niets; na het gesprek hoef je pas aan te geven of je verder wilt met de advocaat of niet. Zo houd jij de touwtjes in handen!

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Het vinden van de juiste advocaat hoeft niet moeilijk en/of duur te zijn. Bij Lawspot.nl plaats je jouw zaak gemakkelijk en anoniem op ons beveiligde platform; pas nadat jij dit aangeeft, worden jouw persoonsgegevens met de advocaten gedeeld. Nadat jouw zaak online is geplaatst, ontvang je pitches van gekwalificeerde advocaten die je willen helpen met jouw zaak. Vervolgens vergelijk je de verschillende advocaten op basis van factoren die jij belangrijk vindt. Heb je een geschikte advocaat gevonden? Dan maak je een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een klik en heb je vertrouwen in de advocaat? Dan kunnen jullie meteen samen aan de slag!


Meteen een advocaat vinden?


(261 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Snel een gespecialiseerde personenrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis personenrecht advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare personenrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!