Over onsHET TEAMMaarten

Maarten Drontmann

Oprichter & CEO

Maarten is de oprichter van Lawspot.nl. Als jurist was hij kort werkzaam in de advocatuur en in 2014 startte hij zijn eigen juridisch advieskantoor. In de praktijk zag hij dat veel ondernemers en particulieren nog steeds een drempel ervaren om een advocaat in de arm te nemen. Dit is in zijn ogen onnodig. De advocatuur moet bereikbaarder worden en Lawspot.nl biedt hiervoor het middel. Zijn missie: ‘iedere rechtzoekende moet via Lawspot.nl de juiste advocaat voor de juiste prijs kunnen vinden’.


Anouk

Anouk le Guen

Legal manager

Anouk is onze legal manager. Zij is voornamelijk bezig met de intakegesprekken met de juridisch rechtzoekenden. Naast haar juridische achtergrond, heeft ze ook veel ervaring bij grote bedrijven als Peugeot, Citroën and DS op het gebied van accountmanagement en klantenrelaties. Ze is zeer betrokken en zorgt voor de best passende oplossing voor iedere rechtzoekende!


Eelco

Eelco Wentrup

Web Development

Eelco is de technische kracht achter de website. De veiligheid en stabiliteit van ons platform heeft hij als hoogste prioriteiten. Hij heeft al meer dan 6 jaar ervaring in de webontwikkeling en blijft iedere dag leren om Lawspot.nl nog beter te maken.


Martijn

Martijn van Royen

Online marketing

Martijn is verantwoordelijk voor de online marketing en maakt Lawspot.nl vindbaar voor iedere rechtzoekende. Zijn jarenlange ervaring met online marketing heeft geresulteerd in een effectieve werkwijze, gestuurd op het verhogen van conversie. Begin 2018 richtte hij zijn eigen online marketing detacheringsbureau op, genaamd: Online Koplopers