Over onsHET TEAMMaarten

Maarten Drontmann

Oprichter & CEO

Maarten is de oprichter van Lawspot.nl. Als jurist was hij kort werkzaam in de advocatuur en in 2014 startte hij zijn eigen juridisch advieskantoor. In de praktijk zag hij dat veel ondernemers en particulieren nog steeds een drempel ervaren om een advocaat in de arm te nemen. Dit is in zijn ogen onnodig. De advocatuur moet bereikbaarder worden en Lawspot.nl biedt hiervoor het middel. Zijn missie: ‘iedere rechtzoekende moet via Lawspot.nl de juiste advocaat voor de juiste prijs kunnen vinden’.


Eelco

Eelco Wentrup

Web Development

Eelco is de technische kracht achter de website. De veiligheid en stabiliteit van ons platform heeft hij als hoogste prioriteiten. Hij heeft al meer dan 6 jaar ervaring in de webontwikkeling en blijft iedere dag leren om Lawspot.nl nog beter te maken.


Menno

Menno Drontmann

Web Design

Menno bewaakt de identiteit van Lawspot.nl. Als designer in hart en nieren heeft hij oog voor detail. ‘Lawspot.nl moet uitstralen wat het is: gemakkelijk en betrouwbaar’. Menno startte in 2010 zijn eigen branding agency en creëerde meerdere merken.


Nico

Nico Bosman

Online marketing

Nico is verantwoordelijk voor de online marketing en maakt Lawspot.nl vindbaar voor iedere rechtzoekende. Zijn jarenlange ervaring met online marketing heeft geresulteerd in een effectieve werkwijze, gestuurd op het verhogen van conversie. In 2013 richtte hij zijn eigen online marketingbureau op.