Vennootschapsrecht: advocaat nodig?

Vennootschapsrecht

Vennootschapsrecht valt onder het civiel recht, en dan eigenlijk onder het ondernemingsrecht. Dit recht bevat bepalingen over vennootschappen zoals een N.V., maatschap of V.O.F. of een B.V. In de wetgeving over vennootschappen staan onder andere regels over hoe zo’n onderneming moet worden opgericht, hoe het zit met aansprakelijkheid, welke organen een vennootschap moet hebben en nog veel meer. Vennootschapsrecht is enorm uitgebreid en ingewikkeld, daarom kan het handig zijn een ondernemingsrecht advocaat in de arm te nemen wanneer jij bijvoorbeeld een vennootschap wil gaan starten.

Wat kan een advocaat voor je doen?

Een advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht kan jou met allerlei dingen helpen. Door hulp van een advocaat te vragen, zorg je ervoor dat je bij het starten van je onderneming niet voor verrassingen zal komen te staan. Maar ook met de fusie of overname van je bedrijf, het oprichten van een onderneming, met het opstellen van algemene voorwaarden voor ondernemers etcetera kan een advocaat je helpen. Ook wanneer zich een geschil voordoet met de aandeelhouders kan een advocaat je bijstaan of adviseren.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn.

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?

 

(261 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Snel een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis ondernemingsrecht advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare ondernemingsrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!

Meer weten?

 

Bel nu