Geschil binnen een onderneming? Vraag een advocaat om hulp!

Geschil binnen een onderneming

Wanneer je een onderneming start, bijvoorbeeld een B.V., komt hier veel bij kijken. Je krijgt dan te maken met de wettelijke bepalingen over het ondernemingsrecht.
Je zult bijvoorbeeld een aandeelhoudersovereenkomst moeten opstellen. Zo’n overeenkomst kan conflicten tussen de aandeelhouders in de toekomst voorkomen. Helaas kan de situatie zich toch voordoen dat zich een geschil voordoet binnen de onderneming. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als aandeelhouders het niet met elkaar eens zijn.

Waar kan een advocaat jou mee helpen?

Een ondernemingsrecht advocaat kan jou helpen met allerlei juridisch kwesties, vragen en geschillen. Stel dat de besluitvorming van de aandeelhouders over een bepaald onderwerp niet goed verloopt en er daardoor geen beslissing genomen wordt, kun je een advocaat om juridisch advies vragen. Ook kan een advocaat je helpen met bijvoorbeeld de oprichting van een onderneming en het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst. Mocht er een geschil ontstaat tussen de aandeelhouders, is het ook mogelijk een of meerdere aandeelhouders uit te kopen. Een advocaat kan jou in dit proces bijstaan.

Een advocaat in de arm nemen hoeft niet duur te zijn.

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?

 

(259 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Snel een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis ondernemingsrecht advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare ondernemingsrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!

Meer weten?

 

Bel nu