Algemene voorwaarden voor je onderneming opstellen? Advocaat nodig?

Wat zijn Algemene voorwaarden?

Algemene voorwaarden – ook wel ‘’de kleine lettertjes’’ genoemd – worden door bijna elk bedrijf gebruikt. Bepalingen die standaard gelden bij het sluiten van een overeenkomst (waarover niet apart onderhandeld wordt) staan erin vermeldt. Het is daarom belangrijk om voorwaarden op te laten stellen die goed passen bij de onderneming die je drijft. Wanneer je bijvoorbeeld producten via internet verkoopt of als je een bouwbedrijf hebt. Bij elke branche komen andere zaken kijken.

In algemene voorwaarden kun je bedingen over betalingstermijnen, garanties en opzegtermijnen opnemen. Daarnaast kun je als ondernemer bepaalde aansprakelijkheden uitsluiten.

Algemene voorwaarden advocaat

Een ondernemingsrecht advocaat is gespecialiseerd in het opstellen van algemene voorwaarden en kan jou hier goed bij helpen. Op die manier kun jij met een gerust hart ondernemen en is er voor jouw klanten duidelijk wat de afspraken en voorwaarden zijn.

Daarnaast kan zich de situatie voordoen dat je als ondernemer te maken krijgt met de a.v. van de wederpartij waarmee je zaken doet. Wanneer deze bedingen nadelig zijn voor jouw onderneming, dan kan een advocaat je helpen met het (eventueel) protesteren tegen de voorwaarden waarmee jij het oneens bent.

Andersom kan een klant ook een bepaald beding in jouw a.v. willen laten vernietigen door de rechter. In beide gevallen kan een ondernemingsrecht advocaat jou goed adviseren.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?

 

(237 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Snel een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare ondernemingsrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!

Meer weten?

 

Bel nu