Algemene Voorwaarden voor je Onderneming Opstellen? Advocaat nodig?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Wat zijn Algemene voorwaarden?

Algemene voorwaarden - ook wel ‘’de kleine lettertjes’’ genoemd - worden door bijna elk bedrijf gebruikt. Bepalingen die standaard gelden bij het sluiten van een overeenkomst (waarover niet apart onderhandeld wordt) staan erin vermeldt. Het is daarom belangrijk om voorwaarden op te laten stellen die goed passen bij de onderneming die je drijft. Wanneer je bijvoorbeeld producten via internet verkoopt of als je een bouwbedrijf hebt. Bij elke branche komen andere zaken kijken.

In algemene voorwaarden kun je bedingen over betalingstermijnen, garanties en opzegtermijnen opnemen. Daarnaast kun je als ondernemer bepaalde aansprakelijkheden uitsluiten.

Waarmee kan een advocaat je helpen?

Een ondernemingsrecht advocaat is gespecialiseerd in het opstellen van algemene voorwaarden en kan jou hier goed bij helpen. Op die manier kun jij met een gerust hart ondernemen en is er voor jouw klanten duidelijk wat de afspraken en voorwaarden zijn.

Daarnaast kan zich de situatie voordoen dat je als ondernemer te maken krijgt met de a.v. van de wederpartij waarmee je zaken doet. Wanneer deze bedingen nadelig zijn voor jouw onderneming, dan kan een advocaat je helpen met het (eventueel) protesteren tegen de voorwaarden waarmee jij het oneens bent.

Andersom kan een klant ook een bepaald beding in jouw a.v. willen laten vernietigen door de rechter. In beide gevallen kan een ondernemingsrecht advocaat jou goed adviseren.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?


(237 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Snel een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare ondernemingsrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!