Lawspot Advocaten

Ondernemingsrecht advocaat nodig?

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Waarom een ondernemingsrecht advocaat?

Ondernemingsrecht maakt onderdeel uit van het privaatrecht. Een ondernemingsrecht advocaat ondersteunt voornamelijk bedrijven en organisaties. Voorbeelden zijn de B.V., de commanditaire vennootschap en eenmanszaak, maatschap en v.o.f. Echter vallen verenigingen en stichtingen ook binnen het kader van ondernemingsrecht. Ondernemen is nooit zonder risico’s: je krijgt te maken met personeelszaken, aansprakelijkheden, samenwerkingsverbanden en verschillende overheidsinstanties. Het is dus belangrijk dat je er als ondernemer alles aan doet risico’s tot een minimum te beperken. De juiste advocaat kan hier een belangrijke rol in spelen.

Waar kan een ondernemingsrecht advocaat jou mee helpen?

Een advocaat kan je bijvoorbeeld adviseren welke structuur of ondernemingsvorm het beste is voor jouw bedrijf. Welke juridische (of economische) consequenties zijn hieraan verbonden? Hoe moet je een aandeelhoudersovereenkomst opstellen? Of heb je advies nodig bij het afsluiten van een distributieovereenkomst met derden? Een goede advocaat kan het verschil maken. Ook bij fusies, overnames, faillissementen, zakelijke geschillen, schadeclaims of interne conflicten is het inschakelen van een ondernemingsrecht advocaat van groot belang.

Een advocaat hoeft niet per sé duur te zijn!

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?

 

(278 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Snel een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis ondernemingsrecht advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare ondernemingsrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!

Meer weten?