Niet eens met factuur

Niet eens met factuur

Voorbeeldbrief van een rekening die onjuist is

Wanneer u van een incassobureau een rekening gekregen heeft, maar deze niet lijkt te kloppen, dan kunt u met behulp van onze voorbeeldbrief laten weten dat de rekening onjuist is.

Op deze manier laat u weten dat u het niet eens bent met de factuur

Allereerst zorgt u ervoor dat u het deel van de factuur dat volgens u wel klopt betaalt. Vervolgens kunt u het incassobureau onze voorbeeldbrief sturen, waarin u uitleg geeft waarom volgens u de factuur onjuist is. Zorg ervoor dat u vraagt naar bewijs van de rekening of om het stopzetten van het versturen van rekeningen. Wanneer u er niet uitkomt met het incassobureau, kunt u contact opnemen met een van onze juristen.

Belangrijke informatie

Deze brief betreft een voorbeeld dat u zelf kunt aanpassen naar uw situatie. U draagt dan ook de verantwoordelijkheid voor uw brief. Wij adviseren u de brief aangetekend per post te versturen en een kopie hiervan voor uzelf te houden.

Contact opnemen

Als je het contactformulier invult, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

Deel dit artikel:

niet eens met factuur

Veel gelezen artikelen

Bel nu