Letselschade claimen vanwege een bedrijfsongeval?

Wanneer letselschade bij een bedrijfsongeval?

Helaas kan het gebeuren dat jij tijdens je werk een ongeluk hebt gehad waardoor je schade hebt geleden. Zo’n ongeluk wordt ook wel een bedrijfsongeval of arbeidsongeval genoemd. Bij een dergelijke situatie moet het begrip ‘’werk’’ ruim worden geïnterpreteerd: het ongeluk kan zijn voorgevallen tijdens je werktijd maar ook tijdens je pauze op het bedrijf of kantoor waar je werkzaam bent. Ook ongelukken die onderweg zijn gebeurd wanneer je een dienst voor je werkgever verrichtte vallen hier onder. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat een machine niet goed werkte waardoor jij gewond geraakt bent, of dat je overspannen bent geraakt vanwege de te hoge werkdruk, terwijl je werkgever dit wist. De schade die je hierdoor hebt geleden wordt letselschade genoemd. Dit kan aanzienlijke gevolgen voor je hebben, maar gelukkig is het mogelijk om jouw werkgever aansprakelijk te stellen voor de letselschade die jij hebt opgelopen.

Wat kan een advocaat voor je betekenen?

Wanneer er een arbeidsongeval heeft plaatsgevonden en je letselschade hebt opgelopen, kan dit hoge kosten met zich meebrengen. Dit kunnen onder andere medische kosten zijn, maar ook het teruglopen van inkomsten vallen hieronder. Het is verstandig om hulp van een advocaat in te schakelen wanneer je letselschade hebt opgelopen vanwege een bedrijfsongeval. Een advocaat kan jou helpen met onder andere het aansprakelijk stellen van je werkgever, onderhandelingen met de verzekeraar van je werkgever en ook met het bepalen van de hoogte van de schade. Omdat de schade die je lijdt zich vaak direct na het ongeval voordoet, is het verstandig om niet te lang te wachten met het in de arm nemen van een advocaat.

Een advocaat hoeft niet duur te zijn!

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?

 

(235 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Direct juridische hulp?

Vul het contactformulier in, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met je op.

Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 085 – 5000 202.

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Snel een advocaat letselschade bij bedrijfsongeval nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

 

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis letselschade bedrijfsongeval advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare advocaat letselschade bij bedrijfsongeval?

Plaats gratis jouw zaak!

Meer weten?

 

Bel nu