Letselschade opgelopen? Standvastige Advocaat Inschakelen?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Waarmee kan een letselschade advocaat jou helpen?

Bij letselschade gaat het meestal om een verwonding of ziekte die je hebt opgelopen door een ongeval. De schade kan zowel materieel als immaterieel zijn. Wanneer dit ongeval is veroorzaakt door iemand anders kun je de schade onder bepaalde voorwaarden verhalen op deze persoon. Het kan gaan om lichamelijke schade, maar er kan ook sprake zijn van immateriële ofwel geestelijke schade. In het geval van immateriële schade kan worden bekeken of je in aanmerking komt voor een vergoeding (smartengeld). Letselschade kan in allerlei situaties worden opgelopen zoals thuis, in het verkeer en tijdens een medische behandeling, maar ook tijdens het werk kan schade worden opgelopen. Dit kan bijvoorbeeld bij ongezonde werkomstandigheden of een arbeidsongeval.

Een advocaat zal er alles aan doen om de aansprakelijkheid van de veroorzaker vast te stellen. Er zal moeten worden aangetoond welke schade (in)direct gevolg is van het handelen van de aansprakelijke partij. Bij immateriële schade is het nog lastiger om de waarde van de opgelopen schade vast te stellen. In een dergelijk geval is het nog belangrijker dat een advocaat jou hierbij helpt. Ook als de rollen zijn omgedraaid en iemand jou aansprakelijk probeert te stellen is het van belang om een advocaat in de arm te nemen.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zul je zien bij de prijsindicaties die je van verschillende advocaten ontvangt. Daarnaast is het ook mogelijk dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding van de gemaakte kosten voor rechtshulp. Voor vragen hierover kan je altijd bij ons terecht.


Meteen een advocaat vinden?


(249 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Letselschade advocaat vinden via Lawspot.nl

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform waarop je in drie simpele stappen voor jouw zaak de juiste advocaat kan vinden. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met jouw gegevens en er zijn alleen gecertificeerde advocaten bij ons aangesloten. Daarbij is het gebruik van Lawspot.nl helemaal gratis en brengt het geen verdere verplichtingen met zich mee. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste kan helpen.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis letselschade advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare letselschade advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!