Lawspot Advocaten

Intellectueel Eigendomsrecht Beschermen? Vind de Juiste Advocaat!

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Intellectueel Eigendomsrecht

Jouw bedrijf, product of dienst kan worden herkend door verschillende kenmerken zoals de naam, het merk en het logo. Het is dan ook belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om deze kenmerken te beschermen, zodat deze niet zomaar door iemand anders gebruikt kunnen worden. Ook is dit belangrijk voor jouw positie tegenover concurrenten. Het intellectueel eigendomsrecht biedt jou deze bescherming. Bij een creatie heeft de maker het exclusieve recht om deze te gebruiken of verveelvoudigen en hij/zij kan deze dan ook inroepen tegen iedereen die deze creatie zonder zijn toestemming gebruikt. Het is wel een vereiste dat de creatie voor derden kenbaar moet zijn. Onder intellectueel eigendom valt het auteursrecht, handelsnaamrecht en merkenrecht.

Wat kan een intellectueel eigendomsrecht advocaat voor jou betekenen?

Een advocaat kan je helpen bij het nemen van passende maatregelen tegen schendingen van verschillende intellectuele eigendomsrechten, zoals het auteursrecht en het merkenrecht. Zo kan er een kort geding worden gestart om jouw schade zoveel mogelijk te beperken en er kan verwijdering en vernietiging van alle kopieën worden geëist. Ook kan er een schadevergoeding worden gevorderd.

Op ons beveiligde platform Lawspot.nl plaats je geheel anoniem jouw zaak om de juiste advocaat te vinden. Persoonlijke gegevens worden hierbij pas gedeeld, nadat jij daar toestemming voor hebt gegeven. Na het plaatsen van jouw zaak zul je van verschillende advocaten pitches ontvangen. Deze advocaten kun je vergelijken door te kijken naar welke criteria voor jou belangrijk zijn. Je kunt een afspraak maken met de juiste advocaat voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook hierna ben je nog niet verplicht deze advocaat ook daadwerkelijk in de arm te nemen. Zo hou jij ten allen tijde de touwtjes in handen en dat is wel zo fijn.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zul je zien bij prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Ook kun je mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding van de overheid voor de kosten gemaakt voor de rechtshulp. Voor meer vragen kan je uiteraard bij ons terecht.


Meteen een advocaat vinden?

(252 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Intellectueel eigendomsrecht advocaat vinden via Lawspot.nl

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform waarop je in drie simpele stappen de juiste advocaat kunt vinden voor jouw geplaatste zaak. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met jouw gegevens en er zijn alleen gecertificeerde advocaten bij ons aangesloten. Daarbij is het gebruik van Lawspot.nl gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die bij jou past.

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis intellectueel eigendomsrecht advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare Intellectueel eigendomsrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!
   
Meer weten?