Lawspot Advocaten

Insolventierecht advocaat nodig?

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Wanneer schakel je een insolventierecht advocaat in?

Het insolventierecht is van toepassing als een onderneming of particulier in moeilijkheden komt met het betalen van zijn of haar schulden. Voor een onderneming zijn hier twee regelingen voor: uitstel(surseance) van betaling en faillissement. Voor een particulier is er de schuldsaneringsregeling. Gebruik van het insolventierecht komt de laatste jaren steeds vaker voor. Daarom is het raadzaam om op de hoogte te zijn van de verschillende mogelijkheden binnen dit rechtsgebied.

Een advocaat kan jou adviseren en begeleiden bij deze verschillende regelingen en ervoor zorgen dat je tot de beste oplossing komt. Daarnaast kan deze jouw faillissement aanvragen, of juist in verweer daartegen gaan en jou bijstaan bij handelingen van de curator. Ook als een van uw klanten of relaties zijn schulden niet betaalt, kan een advocaat jou helpen bij het aanvragen van faillissement en het verhalen van jouw vorderingen.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zul je zien bij prijsindicaties die je ontvangt van verschillende aangesloten advocaten. Ook kun je eventueel in aanmerking komen voor een vergoeding van de overheid voor de kosten gemaakt voor de rechtshulp. Voor meer vragen kan je altijd bij ons terecht.


Meteen een advocaat vinden?

(237 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Insolventierecht advocaat vinden via Lawspot.nl

Voor jouw zaak kun je terecht bij Lawspot.nl. Het onafhankelijke platform zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel een goede advocaat vindt. Onze aangesloten advocaten zijn allemaal gecertificeerd en met jouw gegevens wordt er strikt vertrouwelijk omgegaan. Daarnaast is het gebruik van Lawspot.nl gratis en geheel vrijblijvend. Door jouw zaak vandaag op Lawspot.nl te plaatsen vind je vandaag nog de juiste advocaat.

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis insolventierecht advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare insolventierecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!
   
Meer weten?

Bel nu