Uit Huis Gezet door de Verhuurder? Met Spoed een Advocaat nodig?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Wanneer kan er huisuitzetting plaatsvinden?

In geval van een huurachterstand kan je je huis worden uitgezet. De verhuurder kan dit doen nadat je twee maanden of meer geen huur meer hebt betaald. Hier heeft hij echter wel een vonnis van de rechter voor nodig, waarin wordt bepaald dat de huurovereenkomst wordt ontbonden. Het Nederlandse huurrecht huurrecht bepaalt dat de verhuurder, die in het bezit is van een vonnis, zelfs tot uitzetting kan overgaan wanneer de huurachterstand na het vonnis alsnog wordt betaald.

Verhuurder heeft een vonnis

De verhuurder mag de huurder echter niet zelf uit zijn huis zetten, dit moet altijd gedaan worden door een deurwaarder. De deurwaarder komt in deze situatie op de dag van de daadwerkelijke ontruiming naar de woning met een slotenmaker en een verhuisteam. Als de huurder niet aanwezig is, zal het slot worden opengebroken en de woning zal ontruimd worden. De spullen worden door het verhuisbedrijf opgeslagen en kunnen tot een aantal maanden na de ontruiming opgehaald worden door de huurder. De opslagkosten zullen wel betaald moeten worden door de huurder. In beginsel zijn alle kosten die gemaakt zijn bij de ontruiming voor rekening van de huurder.

Huurrecht advocaat nodig?

Een uithuiszetting brengt ontzettend veel problemen met zich mee. Het is daarom het beste om een uithuiszetting te voorkomen, met behulp van een advocaat. Stel dat je zaak bij de rechter komt, is het verstandig een goede huurrecht advocaat in de arm te nemen.

Een advocaat inschakelen hoeft niet altijd duur te zijn!

Dit kan je zien in de prijsindicaties die je zult ontvangen van verschillende advocaten. Je kunt eventueel ook nog in aanmerking komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten voor rechtshulp. Voor vragen hierover kan je altijd bij ons terecht.


Meteen een advocaat vinden?


(253 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Huurrecht Advocaat vinden via Lawspot.nl

Op het onafhankelijke platdorm Lawspot.nl kun je binnen drie simpele stappen de juiste advocaat vinden voor jouw zaak. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met jouw gegevens en er zijn bij ons enkel gecertificeerde advocaten aangesloten. Daarbij is het gebruik van Lawspot.nl helemaal gratis en vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die bij jou past.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis Huurrecht Advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare Huurrecht Advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!