Bonje met de Buren? Bekwame Advocaat Inschakelen?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Burenrecht

Nederland is één van de meest dichtbevolkte landen van de wereld, dus de kans is groot dat je in aanraking komt met je buren en daardoor ook met het burenrecht. Het burenrecht valt onder civiel recht en omvat eigenlijk alle bevoegdheden en verplichtingen die buren hebben. Met buren wordt bedoeld de eigenaren of huurders van naburige erven; het burenrecht geldt dus zowel voor koop- als huurhuizen.

Hoe kan een burenrecht advocaat je helpen?

Wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld erfgrenzen kun je hulp inroepen van een deskundig advocaat. Het kan ook gebeuren dat er overlast door jouw buren wordt veroorzaakt. Misschien is er bij je buren al een tijd een verbouwing aan de gang en heb je daarom schade geleden, of wordt er s’ avonds vaak harde muziek gedraaid. Het prettigst is dan dat de situatie niet verergert en dat het conflict zo snel en zo goed mogelijk wordt opgelost. Het beste is om met je buren te communiceren en samen tot een oplossing te komen, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Het kan dan verstandig zijn om hulp in te schakelen van een advocaat die in het burenrecht is gespecialiseerd. Deze kan jou informeren over de rechten die je hebt, of de verdere communicatie met jouw buren voeren. In sommige situaties kan het zelfs noodzakelijk zijn om naar de rechter te stappen, zodat deze de situatie objectief kan beoordelen. Een advocaat kan je helpen met het voeren van een civiele procedure.

Een advocaat voor een goede prijs!

Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de aangesloten advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten van rechtshulp. Hierover kun je natuurlijk bij ons terecht voor vragen.


Meteen een advocaat vinden?


(292 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Snel een gespecialiseerde burenrecht advocaat nodig?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis burenrecht advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare burenrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!