Huurrecht advocaat nodig?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3Vragen? Bel ons: 085 5000 202

Huurrecht

Wanneer een verhuurder een huis/pand verhuurt aan een huurder ontstaat er een overeenkomst. De huurder krijgt hierbij een zaak ter beschikking en de verhuurder krijgt een tegenprestatie, meestal in de vorm van geld. Hier komen vaak geschillen uit voort tussen huurder en verhuurder. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een herziening van de huurprijs, gebreken aan het gehuurde, achterstallig onderhoud, huurachterstand of het beëindigen van de huur. Daarnaast kunnen er nog vele andere problemen ontstaan.

Wat kan een huurrecht advocaat voor jou betekenen?

Vaak kunnen de geschillen niet onderling worden opgelost en gaat een van de partijen over tot een procedure. De verhuurder kan bijvoorbeeld bij ernstige overlast de huurovereenkomst laten beëindigen door de rechter. Een advocaat kan zowel huurder als verhuurder bijstaan tijdens deze conflicten en procedures. Ook kunnen zij jou helpen bij het opstellen van een huurovereenkomst om deze conflicten juist te voorkomen.

Op het beveiligde platform Lawspot.nl kun je gemakkelijk en gratis jouw zaak online plaatsen. Hierna zul je pitches ontvangen van verschillende advocaten. Je kunt deze advocaten vergelijken en bekijken wat voor jou de belangrijkste kenmerken zijn. Als je een geschikte advocaat op het oog hebt, kun je een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kiest daarna zelf of je deze advocaat in de arm wilt nemen. Op deze manier behoud jij alle controle en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit kan je zien in de prijsindicaties die je zult ontvangen van verschillende advocaten. Je kunt eventueel ook nog in aanmerking komen voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten voor rechtshulp. Voor vragen hierover kan je altijd bij ons terecht.


Meteen een advocaat vinden?


(269 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Huurrecht advocaat vinden via Lawspot.nl

Voor jouw zaak kun je terecht bij Lawspot.nl. Het onafhankelijke platform zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel een advocaat vindt. Onze aangesloten advocaten zijn allemaal gecertificeerd en er wordt vertrouwelijk omgegaan met jouw gegevens. Daarnaast is het gebruik van Lawspot.nl helemaal gratis en vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de juiste advocaat.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis huurrecht advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare huurrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!