Hoe werkt het?
Heb je zakelijk of privé een juridisch probleem?

Lawspot zorgt ervoor dat in binnen enkele klikken bij de juiste advocaat terecht komt. Niet door jou te voorzien van telefoonnummers van advocaten in de buurt of je de mogelijkheid te geven online een afspraak in te plannen. Maar door jou in contact te brengen met advocaten die jou:

  • goed KUNNEN helpen, omdat ze gespecialiseerd zijn in het rechtsgebied waarbinnen jouw zaak valt.
  • graag WILLEN helpen. Alleen advocaten die je graag willen helpen pitchen op jouw zaak.

Stap 1: Plaats gratis en vrijblijvend jouw zaak

Plaats gratis* en vrijblijvend jouw juridische probleem of zaak, door enkele simpele vragen te beantwoorden. Hierbij hebben wij jouw privacy zeer hoog in het vandaal staan. Jouw persoonsgegevens worden dan ook strikt vertrouwelijk opgeslagen. Daarnaast is jouw bericht anoniem en alleen zichtbaar voor de aangesloten advocaten. Alle aangesloten advocaten zijn gescreend en gecertificeerd door Lawspot. Bij de screening checken we onder andere of de advocaat staat ingeschreven bij de Orde van advocaten.


Stap 2: Advocaten pitchen

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen met jouw juridische probleem. In de pitch stellen zij zich aan jou voor, gaan kort in op jouw specifieke zaak en geven een prijsindicatie. Op deze manier krijg je een goed beeld van de advocaat.


Stap 3: Vergelijk en Kies

Wanneer jij verschillende pitches binnen hebt gekregen kun je gaan vergelijken. Je kunt hierbij kijken naar de verschillende reacties, prijzen en reviews per advocaat. Zo kun je de advocaat kiezen die het beste bij jou past. Deze keuze is vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast. Wanneer je, na de keus, toch besluit af te zien van juridische hulp of je wil toch met een andere advocaat in zee, dan kan dat gewoon! Nadat je gekozen hebt voor een advocaat, verkrijgt deze jouw contactgegevens. De advocaat zal vervolgens contact met jou opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Stap 4: Schrijf een review

Vergeet niet na jouw samenwerking met de advocaat een review te geven over zijn of haar verrichte werkzaamheden. Op deze manier help je andere toekomstige rechtzoekenden om een goed beeld te krijgen van deze advocaat.


* Het gebruik van Lawspot is helemaal gratis! Advocaten mogen geen kosten aan jou doorberekenen voor het gebruik van Lawspot.Wat vinden klanten van ons:

Dennis uit Amsterdam

Geplaatst op: 7 nov 2018

Beoordeling: 10

Pluspunten:

Ik ben echt blij met lawspot ten eerste omdat ik zeer vriendelijk te woord be gestaan, en met het probleem dat ik had ben ik gelijk geholpen had zelf niet verwacht dat ze zo snel waren het overrompelde me eigenlijk een beetje had namelijk wel eerder iets ingevuld en toen kreeg ik wel een advocaat aan de lijn maar die was me alleen maar aan het de’motiveren bij LAW spot zochten ze meteen naar een advocaat die echt interesse had , ik vind dat deze mensen goed bezig zijn ik wens ze heel veel succes en ik gun het ze van harte (ga zo door)

Verbeterpunten:

Dat zou ik niet zo gauw weten omdat het bij mij allemaal goed is gegaan (Pieter topper)

weareBRIDGE uit Utrecht

Geplaatst op: 4 sep 2018

Beoordeling: 8

Pluspunten:

Klantvriendelijk Adequate opvolging Kennis van zaken

Verbeterpunten:

Explicieter zijn in de expertise van de aangeboden kantoren (in ons geval niet met 100% zekerheid te zeggen of er specifiek ervaring is m.b.t. verenigingen/stichtingen)