Heb je zakelijk of privé een juridisch probleem?

Lawspot zorgt ervoor dat in binnen enkele klikken bij de juiste advocaat terecht komt. Niet door jou te voorzien van telefoonnummers van advocaten in de buurt of je de mogelijkheid te geven online een afspraak in te plannen. Maar door jou in contact te brengen met advocaten die jou:

  • goed KUNNEN helpen, omdat ze gespecialiseerd zijn in het rechtsgebied waarbinnen jouw zaak valt.
  • graag WILLEN helpen. Alleen advocaten die je graag willen helpen pitchen op jouw zaak.

Stap 1: Plaats gratis en vrijblijvend jouw zaak

Plaats gratis* en vrijblijvend jouw juridische probleem of zaak, door enkele simpele vragen te beantwoorden. Hierbij hebben wij jouw privacy zeer hoog in het vandaal staan. Jouw persoonsgegevens worden dan ook strikt vertrouwelijk opgeslagen. Daarnaast is jouw bericht anoniem en alleen zichtbaar voor de aangesloten advocaten. Alle aangesloten advocaten zijn gescreend en gecertificeerd door Lawspot. Bij de screening checken we onder andere of de advocaat staat ingeschreven bij de Orde van advocaten.


Stap 2: Advocaten pitchen

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen met jouw juridische probleem. In de pitch stellen zij zich aan jou voor, gaan kort in op jouw specifieke zaak en geven een prijsindicatie. Op deze manier krijg je een goed beeld van de advocaat.


Stap 3: Vergelijk en Kies

Wanneer jij verschillende pitches binnen hebt gekregen kun je gaan vergelijken. Je kunt hierbij kijken naar de verschillende reacties, prijzen en reviews per advocaat. Zo kun je de advocaat kiezen die het beste bij jou past. Deze keuze is vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast. Wanneer je, na de keus, toch besluit af te zien van juridische hulp of je wil toch met een andere advocaat in zee, dan kan dat gewoon! Nadat je gekozen hebt voor een advocaat, verkrijgt deze jouw contactgegevens. De advocaat zal vervolgens contact met jou opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Stap 4: Schrijf een review

Vergeet niet na jouw samenwerking met de advocaat een review te geven over zijn of haar verrichte werkzaamheden. Op deze manier help je andere toekomstige rechtzoekenden om een goed beeld te krijgen van deze advocaat.


* Het gebruik van Lawspot is helemaal gratis! Advocaten mogen geen kosten aan jou doorberekenen voor het gebruik van Lawspot.Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!