Lawspot Advocaten

Op zoek naar een civiel recht advocaat?

4.5/5
Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Civiel recht

Civiel recht, dat ook wel burgerlijk recht of privaatrecht wordt genoemd, regelt de juridische verhoudingen tussen bedrijven, tussen burgers en bedrijven of burgers onderling. Het civiel recht wordt gekenmerkt door het feit dat je als betrokkene zelf het recht moet ‘activeren’. Dat wil zeggen dat er geen instantie is die jouw zaak voor de rechter zal brengen; dat moet je zelf doen.

Wat kan een civiel recht advocaat voor je doen?

Civiel recht is een zeer breed rechtsgebied. Als je bijvoorbeeld van mening bent dat je recht hebt op een schadevergoeding en iemand aansprakelijk wil stellen voor de geleden schade, als je betrokken bent bij een uit de hand gelopen burenruzie of bijvoorbeeld letselschade hebt opgelopen, kom je in aanraking met het civiele recht. Ook als je onlangs een huis hebt gekocht met verborgen gebreken of online een product hebt besteld die na ontvangst niks weg heeft van wat je mocht verwachten, heb je te maken met een civielrechtelijk probleem. Wanneer jij wilt gaan scheiden, valt dit ook onder het civiele recht en kan een advocaat jou bijstaan. Het kiezen van de juiste advocaat is gezien de variatie van zaken dus van groot belang.

Een advocaat inschakelen hoeft niet duur te zijn

Dit zul je direct merken wanneer je de prijsindicaties van onze advocaten gaat vergelijken. Het is daarnaast ook mogelijk dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding van de gemaakte advocaat kosten. Uiteraard kan je hierover bij ons advies inwinnen.


Meteen een advocaat vinden?

(236 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

2. Advocaat gekoppeld

Er wordt automatisch een advocaat aan je gekoppeld, voor het beste resultaat.

Snel een goede civiel recht advocaat vinden?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.

badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis civiel recht advocaten vergelijken

Er wordt een advocaat toegewezen op basis van jouw juridische probleem. Zo ontvang je de advocaat die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare civiel recht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!
   
Meer weten?