Op zoek naar een civiel recht advocaat?Vragen? Bel ons: 085 5000 202

Waar kan een civiel recht advocaat jou mee helpen?

Civiel recht, dat ook wel burgerlijk recht of privaatrecht wordt genoemd, regelt de juridische verhoudingen tussen bedrijven, tussen burgers en bedrijven of burgers onderling. Het civiel recht wordt gekenmerkt door het feit dat je als betrokkene zelf het recht moet ‘activeren’. Dat wil zeggen dat er geen instantie is die jouw zaak voor de rechter zal brengen; dat moet je zelf doen.

Civiel recht is een zeer breed rechtsgebied. Als je bijvoorbeeld van mening bent dat je recht hebt op een schadevergoeding, betrokken bent bij een uit de hand gelopen burenruzie of bijvoorbeeld letselschade hebt opgelopen, kom je in aanraking met het civiele recht. Ook als je onlangs een huis hebt gekocht met verborgen gebreken of online een product hebt besteld die na ontvangst niks weg heeft van wat je mocht verwachten, heb je te maken met een civielrechtelijk probleem. Het kiezen van de juiste advocaat is gezien de variatie van zaken dus van groot belang.

Bij Lawspot.nl kan je precies de advocaat vinden die je zoekt. Plaats jouw zaak gratis online in ons beveiligde systeem en ontvang vervolgens pitches van advocaten die je willen helpen met jouw zaak. Na het ontvangen van pitches kan je de verschillende advocaten vergelijken op basis van factoren die voor jou van belang zijn. Heb je een geschikte advocaat gevonden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na het gesprek geef je aan of je de civiel recht advocaat in de arm wilt nemen of niet. Zo heb jij dus de touwtjes in handen, en dat is wel zo prettig!

Een advocaat inschakelen hoeft niet duur te zijn.
Dit zul je direct merken wanneer je de prijsindicaties van onze advocaten gaat vergelijken. Het is daarnaast ook mogelijk dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding van de gemaakte advocaat kosten. Uiteraard kan je hierover bij ons advies inwinnen.


Snel een goede advocaat civiel recht vinden?

Plaats gratis jouw zaak!

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Civiel recht advocaat via Lawspot.nl

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform waarop rechtzoekenden anoniem hun zaak kunnen plaatsen en vervolgens advocaten kunnen vergelijken. Alle advocaten zijn gecertificeerd en uitvoerig door ons gescreend. Jouw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en jouw zaak is uitsluitend zichtbaar voor de advocaten die bij ons platform zijn aangesloten. Dankzij Lawspot.nl vind je snel en gemakkelijk een goede advocaat die gespecialiseerd is in het civiel recht!


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare civiel recht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?