Belastingrechtelijk Advies nodig van een Deskundige Advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Wat is belastingrecht?

Onder het rechtsgebied belastingrecht wordt het geheel van regels over de heffing en invordering van belastingen verstaan. Bij het belastingrecht kan het bijvoorbeeld gaan om fraudezaken of een procedure tegen de belastingdienst.

Waarvoor heb ik een advocaat nodig?

Door het maken van een fout tijdens de belastingaangifte kun je een boete krijgen wanneer de fiscus op bezoek komt. Deze boetes kunnen zeer hoog zijn. Tegen deze boete kan beroep en bezwaar worden ingesteld. Als geschillen niet kunnen worden opgelost met enkel belastingadvies, is het van groot belang om je te laten bijstaan door een belastingrecht advocaat. Deze kunnen de juiste verdediging voeren. Dit kan bijvoorbeeld als je aansprakelijk wordt gesteld voor de belastingschuld van een B.V..

Op Lawspot.nl kun je in drie gemakkelijke stappen jouw zaak online plaatsen. Het platform is beveiligd en er wordt strikt vertrouwelijk omgegaan met jouw gegevens. Nadat jouw zaak online is geplaatst, zul je van verschillende advocaten pitches ontvangen. Jij kunt deze advocaten zelf met elkaar vergelijken naar aanleiding van de kenmerken die voor jou belangrijk zijn. Als je denkt een geschikte advocaat te hebben gevonden, kun je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Ook hierna ben je nog nergens aan gebonden. Jij kiest zelf of je deze advocaat in de arm neemt of niet.

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn

Dit zul je zien in de prijsindicaties die je toegestuurd krijgt van verschillende advocaten. Daarnaast kun je ook in aanmerking komen voor een vergoeding van de overheid voor de gemaakte kosten voor rechtshulp. Indien je vragen hebt hierover kun je natuurlijk bij ons terecht.


Meteen een advocaat vinden?


(246 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Belastingrecht advocaat vinden via Lawspot.nl

Voor jouw zaak kun je terecht bij Lawspot.nl. Het onafhankelijke platform zorgt ervoor dat je binnen drie simpele stappen een goede advocaat kunt vinden. Onze aangesloten advocaten zijn allemaal gecertificeerd en met jouw gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Daarnaast is het gebruik van Lawspot.nl gratis en brengt geen verdere verplichtingen met zich mee. Plaats jouw zaak zo snel mogelijk op Lawspot.nl en vind vandaag nog de juiste advocaat.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis belastingrecht advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare belastingrecht advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

NVT uit Haarlem

Geplaatst op: 12 jan 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Lawspot heeft op een snelle en persoonlijke manier me snel kunnen helpen met mijn vraag en mij geïntroduceerd met een goede advocaat die mij in eerste instantie kosteloos te woord heeft gestaan.

Bernard Bierens uit Muiderberg

Geplaatst op: 9 jan 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Praktische aanpak. Vooral de ook de advocaat van Fruytier, Vincent van Oosterveen.