Alcoholslot afgeschaft! Rijd jij er nog steeds mee rond?Vragen? Bel ons: 085 5000 202

Hulp van een advocaat bij het laten verwijderen van jouw alcoholslot!

Vanaf 22 september 2016 is het alcoholslot definitief afgeschaft. Het slot mocht al enige tijd niet meer worden opgelegd door het CBR, maar nu is ook besloten dat personen die het slot al in de auto hebben niet meer met het programma hoeven door te gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden om van het alcoholslot af te komen. Zo kan je via een kort geding eisen dat het alcoholslot wordt beëindigd. Je kunt ook middels een eigen verklaring bij het CBR aanvragen om het slot te laten verwijderen. Het is ten zeerste aan te raden om dit alles samen met een advocaat te doen.

Op Lawspot.nl kan je advocaten vergelijken op basis van criteria die jij belangrijk vindt. Nadat je jouw zaak (anoniem) op Lawspot.nl hebt geplaatst, ontvang je pitches van advocaten die jou graag willen helpen. In de pitch stellen ze zichzelf voor, gaan kort in op jouw zaak en geven een prijsindicatie. Vervolgens kies jij de advocaat die het beste bij jou past en maken jullie een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo heb jij de touwtjes in handen, en dat voelt wel zo prettig!

Het in de arm nemen van een advocaat hoeft niet duur te zijn.
Dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt van de advocaten. Daarnaast is het ook mogelijk dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding van de gemaakte kosten voor rechtshulp. Uiteraard kan je hierover bij ons advies inwinnen.


Zo snel mogelijk een goede en betaalbare advocaat vinden?

Plaats gratis jouw zaak!

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


Advocaat vinden via Lawspot.nl

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform waarop je in drie simpele stappen de juiste advocaat kunt vinden voor jouw specifieke zaak. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met jouw gegevens en er zijn uiteraard alleen gecertificeerde advocaten bij ons aangesloten. Daarbij is het gebruik van Lawspot.nl helemaal gratis en ben je nergens toe verplicht. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou helpt gedurende het gehele proces!


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw jurridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Snel een betaalbare advocaat nodig?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?