Advocaat ondernemingsrecht Zwolle

Ondernemen is een risicovol en complex vak. De belangen zijn vaak groot omdat het gaat om veel geld of om de toekomst van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om aansprakelijkheid wegens een fout in een product, of wanneer het gaat om zaken zoals fusie, overname of samenwerkingsovereenkomsten. Woon je in Zwolle en heb je te maken met dit soort zaken of andere complexe problemen met betrekking tot jouw onderneming? Dan is het verstandig om een advocaat ondernemingsrecht uit Zwolle in te schakelen. Wij helpen je hier graag bij. Onze advocaten hebben ruime ervaring en expertise. Zo is er voor jouw kwestie een uitkomst.

De garanties van Lawspot

  • Gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat uit Zwolle
  • Persoonlijk contact
  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek
  • Snelle reactie: wij streven er naar binnen 24 uur contact op te nemen

De expertise van onze ondernemingsrecht advocaten in Zwolle

Onze advocaten in Zwolle zijn specialisten in verschillende rechtsgebieden. Zij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in allerlei zaken. Vaak gaat het om zaken op het gebied van het ondernemingsrecht. Onze ondernemingsrecht advocaten zijn daardoor volledig op de hoogte van geschillen en problemen bij ondernemingen.

Een advocaat ondernemingsrecht uit Zwolle weet precies hoe de zaken juridische gevoerd moeten worden en welke zaken van belang zijn. Onze advocaten hebben uitgebreide kennis over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van het ondernemingsrecht; zoals het kiezen van de juiste rechtsvorm, het procederen over aansprakelijkheid, het opstellen van overeenkomsten en het aangaan van samenwerkingsverbanden, fusies en overnames.

Rechtsvorm

Ben jij beginnend ondernemer in Zwolle? Een ondernemingsrecht advocaat uit Zwolle kan je adviseren bij het kiezen van de juiste rechtsvorm. In het ene geval is het verstandig om een eenmanszaak op te zetten, terwijl het in een ander geval soms verstandig is om een vennootschap onder firma te starten of juist om een besloten vennootschap op te richten. Dit hangt af van jouw omstandigheden, werkzaamheden en wensen. De advocaat helpt jou bij het maken van de keuze.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid kan zich binnen een onderneming op verschillende manieren voordoen. Zo kan één van jouw geleverde producten schade hebben veroorzaakt. Of het lukt je niet om een distributieovereenkomst na te komen. Of het gaat slecht met de onderneming en je wordt als bestuurder aansprakelijk gesteld. Zo zijn er tal van situaties te bedenken waarin je als ondernemer te maken krijgt met schade en aansprakelijkheid. Een ondernemingsrecht advocaat uit Zwolle helpt jou met het aanvechten van de aansprakelijkheid, of juist bij het aansprakelijk stellen van een wederpartij.

Samenwerking, fusie en overname

Ondernemen doe je niet alleen. Soms werk je samen met andere ondernemers en gaat de samenwerking misschien wel zo ver dat jullie willen fuseren. Ook kan het voorkomen dat je het zo goed doet, dat je één van je concurrenten kan overnemen. Zo kan je als ondernemer in veel verschillende complexe situaties terechtkomen, waarbij veel belangen spelen. De advocaat helpt jou met het behalen van de beste uitkomst.

Wat kan een advocaat ondernemingsrecht uit Zwolle voor jou betekenen?

Onze advocaten geven niet alleen advies; zij staan je ook bij tijdens procedures. Daarnaast helpen ze met het opstellen van overeenkomsten en andere juridische documenten zoals de algemene voorwaarden. Ook controleren ze al opgestelde documenten indien nodig. Een advocaat ondernemingsrecht uit Zwolle helpt en adviseert jou, daar waar jij het nodig hebt. Dit kan zijn bij het voeren van procedures, maar ook tijdens het onderhandelen van overeenkomsten.

Kosten advocaat ondernemingsrecht Zwolle

In de meeste gevallen brengt een advocaat een uurtarief in rekening. Dit tarief hangt vaak af van de ervaring van de advocaat en de grootte van het kantoor. Dit betekent niet dat een gespecialiseerde en ervaren advocaat heel veel geld hoeft te kosten. Er zijn manieren om een goede advocaat te krijgen zonder er te veel geld voor te betalen. Bijvoorbeeld door gesubsidieerde rechtsbijstand of een rechtsbijstandverzekering.  Op deze manieren hoeft een goede advocaat niet veel geld te kosten. Bij onze advocaten is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Advocaat ondernemingsrecht uit eigen regio?

Onze advocaten ondernemingsrecht bevinden zich niet alleen in Zwolle, maar ook in de rest van Nederland. Zo zijn er bijvoorbeeld in Den Bosch, Maastricht, Groningen, Amsterdam en Apeldoorn ook advocaten gespecialiseerd in het ondernemingsrecht die je graag te hulp staan!

Ben jij op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht rondom Zwolle? Je vindt ons ook in Almere, Lelystad, Assen, Amersfoort en Deventer.

Meer weten over het ondernemingsrecht?

Lees meer over bijvoorbeeld:

Werkwijze Lawspot

Op het beveiligde platform Lawspot.nl kan je gemakkelijk en gratis in contact komen met gespecialiseerde advocaten uit jouw eigen regio. Plaats jouw zaak in ons systeem en wij gaan op zoek naar de juiste advocaat voor jou. Vervolgens neemt de advocaat contact met jou op om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Zelf bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op 085 –5000 202.

Veelgestelde vragen advocaat ondernemingsrecht Zwolle

Hoe vind ik een goede advocaat ondernemingsrecht in Zwolle?

Neem contact op en plaats jouw zaak gratis en vrijblijvend op onze website. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar een gespecialiseerde advocaat die past bij jouw zaak. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een vrijblijvend gesprek krijgt met de advocaat.

Wat kost een advocaat ondernemingsrecht in Zwolle?

De meeste advocaten brengen een uurtarief in rekening. Dit tarief verschilt per advocaat. Vaak hangt het af van de grootte van het kantoor, het aantal jaren werkervaring en de expertise van de advocaat. Bij onze advocaten heb je eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de advocaten je meer vertellen over de kosten en kijken naar de mogelijkheid voor toevoeging. Dit betekent dat de advocaat op basis van pro deo werkt.

Ben ik verplicht een advocaat in te schakelen?

Het is niet altijd verplicht om een advocaat in te schakelen. Sommige zaken kan en mag je volledig zelfstandig afhandelen. Er zijn echter ook zaken waarbij de vertegenwoordiging van een advocaat verplicht is. Wij raden je aan wel gebruik te maken van een advocaat. Een advocaat helpt je met het behalen van de meest optimale uitkomst.

Bel nu