Advocaat in Zwolle vinden?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Een goede advocaat in Zwolle nodig?

Het kan helaas voorkomen dat je te maken krijgt met een probleem waarbij een advocaat inschakelen wenselijk of soms zelfs onvermijdelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een echtscheiding aanvragen met een advocaat of juridische bijstand wanneer je ontslagen bent. Of bijvoorbeeld wanneer je als ondernemer aansprakelijk wordt gesteld. Een gespecialiseerde advocaat kan jou in zo’n geval bijstaan in de moeilijke juridische wereld. Zo kun je voor jouw probleem een oplossing te vinden.

Op Lawspot.nl kun je ogenblikkelijk en eenvoudig advocaten vergelijken. Beantwoord een klein aantal vragen waarmee je jouw zaak plaatst in het beveiligde systeem van Lawspot.nl. Zodra je dit hebt gedaan zul je pitches ontvangen van advocaten die jou kunnen én willen bijstaan. Hierna kun je deze pitches vergelijken op waardering van eerdere klanten en prijs. Kijk hier hoe het werkt voor meer toelichting. Als je de geschikte advocaat hebt gevonden kun je een afspraak maken met deze advocaat voor een gratis kennismakingsgesprek. Zo vind je de meeste geschikte advocaat in Zwolle voor jou!

Een advocaat hoeft niet veel te kosten

Door onze ervaring weten wij dat dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt in de pitches. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten voor rechtshulp. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op!


Meteen een advocaat vinden?


(248 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


In contact komen met een goede advocaat Zwolle?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare advocaat Zwolle?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!