Advocaat nodig in Utrecht of Omgeving?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,4

Zoek je een advocaat in Utrecht?

Het kan helaas voorkomen dat je te maken krijgt met een juridische kwestie, waarbij je een advocaat nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van een concurrentiebeding of juridische bijstand bij het opstellen van een duurovereenkomst. Of bijvoorbeeld wanneer je als ondernemer van rechtspersoon wilt veranderen. Een gespecialiseerde advocaat kan jou dus in zo’n geval bijstaan in de complexe juridische wereld. Zo kun je voor jouw kwestie een uitkomst vinden.

Als je een advocaat inschakelt wil je natuurlijk wel van tevoren weten wat je kosten zullen zijn. Daarom biedt Lawspot.nl je de mogelijkheid om eenvoudig en snel advocaten te vergelijken. Middels het beantwoorden van enkele vragen plaats je jouw zaak in het beveiligde systeem van Lawspot.nl waarna je pitches ontvangt van advocaten die je graag willen helpen. Deze advocaten kan je vervolgens vergelijken op tarieven, reacties en reviews van voormalige klanten. Heb je een goede advocaat in Utrecht gevonden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo vind je kosteloos een goede advocaat in Utrecht die bij jou past. Kijk hier hoe het werkt voor meer uitleg.

Een advocaat kost niet altijd veel geld

Wij zijn er van overtuigd dat dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt in de pitches. Door deze prijsindicaties kan je een advocaat kiezen die bij jouw budget past en kom je niet voor onverwachte kosten. Bovendien bestaat ook de mogelijkheid dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding van de gemaakte kosten voor rechtshulp. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op!


Direct een advocaat in Utrecht inschakelen?


(322 rechtzoekenden uit Utrecht en omgeving gingen je voor)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


In contact komen met een goede advocaat arbeidsrecht in Utrecht?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare advocaat?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Lars uit Rotterdam

Geplaatst op: 29 aug 2019

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Kreeg snel antwoord en service

Stefan uit Amsterdam

Geplaatst op: 16 aug 2019

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Op zoek naar een goede Arbeidsrechtadvocaat heeft het team van Lawspot mij gekoppeld aan Gimbrere Advocaten in Amsterdam. Binnen een dag had ik contact met de desbetreffende advocaat en waren mijn vragen beantwoord. Perfecte site en service. Aanrader!