Op zoek naar een advocaat in Rotterdam?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Een goede advocaat in Rotterdam nodig?

Helaas heb je in sommige situaties een advocaat nodig. Een advocaat kan je bijstaan in geschillen maar kan ook een raadgevende rol spelen in moeilijke juridische zaken. Een advocaat is gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied en kan je daarom helpen met jouw kwestie. Zo kan een bestuursrecht advocaat je bijstaan in een geschil tegen de overheid en een ondernemingsrecht advocaat je raad geven over de algemene voorwaarden.

Heb je een goede advocaat nodig? Dan is het prettig om van tevoren te weten wat de kosten zullen zijn. Lawspot.nl verleent je de uitgelezen mogelijkheid om snel en simpel advocaten te vergelijken. Dit doe je door het beantwoorden van een klein aantal vragen waardoor je jouw zaak plaatst op het beveiligde systeem van Lawspot.nl. Hierna zal je pitches ontvangen van advocaten die jou kunnen en willen helpen. Deze pitches kan je vergelijken op tarieven en reviews van voorgaande klanten. Kijk hier hoe het werkt voor meer uitleg. Zodra je de geschikte advocaat hebt gevonden kan je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo vind je gratis de perfecte advocaat voor jouw zaak.

Een advocaat is niet altijd duur

Wij weten uit ervaring dat dit zal blijken uit de prijsindicaties die je ontvangt in de pitches. Bovendien bestaat ook de mogelijkheid dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van de overheid voor de gemaakte kosten voor rechtshulp. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op!


Meteen een advocaat vinden?


(353 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


In contact komen met een goede advocaat Rotterdam?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare advocaat Rotterdam?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!