Advocaat in Leiden nodig?

In sommige gevallen is de hulp van een advocaat raadzaam of zelfs noodzakelijk. Heb je bijvoorbeeld problemen met de verhuurder van je studentenkamer? Wil je een echtscheiding aanvragen of een schadevergoeding eisen wegens een ongeval op de werkvloer? Onze advocaten in Leiden helpen je hier graag bij. Zij hebben ruime ervaring en expertise. Zo is er voor jouw kwestie een uitkomst.

De garanties van Lawspot

  • Gespecialiseerde advocaat uit Leiden
  • Persoonlijk contact
  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek
  • Snelle reactie: wij streven er naar binnen 24 uur contact op te nemen

De expertise van onze advocaten in Leiden

Onze advocaten hebben kennis van en ervaring met diverse rechtsgebieden. Zo kun je bij ons terecht voor geschillen over schadevergoeding, huurproblemen, scheiding en alimentatie, arbeidsgeschillen en nog veel meer.

Arbeidsrecht advocaat Leiden

Een geschil op de werkvloer kan grote consequenties tot gevolg hebben. Een ontslag leidt er bijvoorbeeld toe dat je geen inkomen meer hebt en ook geen aanspraak kan maken op een WW-uitkering. De gevolgen van arbeidsgeschillen kunnen dus groot zijn. Onze advocaten beschikken over de kennis om jou het beste te helpen.

Familierechtadvocaat Leiden

Onder het rechtsgebied personen- en familierecht vallen erg veel onderwerpen. Voorbeelden hiervan zijn partner- of kinderalimentatie, echtscheiding of erfrecht. Onze advocaten helpen je graag om tot een geschikte oplossing te komen.

Huurrecht advocaat Leiden

Het kan voorkomen dat je verhuurder de huur plotseling verhoogt met een aanzienlijk bedrag. Het is de vraag of dit wettelijk wel mag. Aan de andere kant kan het natuurlijk ook voorkomen dat een huurder de huur niet betaalt. Onze huurrecht advocaten staan zowel huurders als verhuurder bij tijdens geschillen over het huurrecht.

Letselschade advocaat Leiden

Heb je een serieus letsel opgelopen door bijvoorbeeld een hondenbeet of een ongeluk? Dan kan het verstandig zijn om een letselschade advocaat in te schakelen. Hij of zij kan ervoor zorgen dat je een gepaste schadevergoeding krijgt door contact te onderhouden met de tegenpartij of de verzekeraar.

Wat kan een advocaat uit Leiden voor jou betekenen?

Onze advocaten geven niet alleen advies. Zij staan je ook bij tijdens procedures. Daarnaast helpen ze met het opstellen van overeenkomsten en andere juridische documenten. Ook controleren ze opgestelde documenten zoals algemene voorwaarden of vaststellingsovereenkomsten. Bij ons vind je echter niet alleen advocaten. Als je hulp nodig hebt van een mediator, ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Kosten advocaat Leiden

Bij onze advocaten is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Na het eerste gesprek, brengen advocaten in de meeste gevallen een uurtarief in rekening. De hoogte van dit tarief hangt af van de ervaring van de advocaat en de grootte van het kantoor. Een gespecialiseerde advocaat hoeft echter niet veel geld te kosten. Door gesubsidieerde rechtsbijstand of een rechtsbijstandverzekering, hoef je niet veel geld te betalen voor een goede advocaat.

Advocaat uit jouw regio

Onze gespecialiseerde advocaten staan je graag bij om samen tot een passende oplossing te komen. We zijn gevestigd in het hele land. Op zoek naar een advocaat in de omgeving van Leiden? Je vindt ons niet alleen in Leiden, maar ook in Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Alkmaar.

Meer weten over deze rechtsgebieden

Werkwijze Lawspot

Op het beveiligde platform Lawspot.nl kan je gemakkelijk en gratis in contact komen met gespecialiseerde advocaten uit jouw eigen regio. Plaats jouw zaak in ons systeem en wij gaan op zoek naar de juiste advocaat voor jou. Vervolgens neemt de advocaat contact met jou op om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Zelf bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op 085-5000 202.

Veelgestelde vragen advocaat Leiden

Wanneer heb ik een advocaat nodig?

Het antwoord op deze vraag is volledig afhankelijk van je situatie. In sommige gevallen is een advocaat verplicht.  Dit wordt verplichte procesvertegenwoordiging genoemd. Denk hierbij aan faillissement of kinderalimentatie. Het kan ook zijn dat een advocaat niet verplicht is, maar wel raadzaam. Dit is bijvoorbeeld het geval bij ingewikkelde juridische zaken, zoals in een strafzaak.

Hoe vind ik een goede advocaat in Leiden?

Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk in contact komt met een goede advocaat voor een vrijblijvend eerste gesprek. Je kan jouw zaak gratis en vrijblijvend op website plaatsen. Vervolgens gaan wij op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in jouw zaak.

Heb ik recht op een gratis advocaat?

Als je recht hebt op toevoeging, hoef je maar een gedeelte van de kosten van de advocaat te betalen. Dit wordt ook wel de eigen bijdrage genoemd. De overheid betaalt dan de rest van de kosten. De hoogte van het bedrag dat je moet betalen, is afhankelijk van de hoogte van je inkomen.

Bel nu