Zoek je een advocaat in Leeuwarden?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,4

Een bekwame advocaat in Leeuwarden nodig?

Het kan spijtig genoeg voorvallen dat je te maken hebt met een kwestie waarbij een advocaat wenselijk is of zelfs noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van kinderalimentatie of juridische bijstand bij het opstellen van contracten. Of bijvoorbeeld wanneer je als ondernemer van rechtspersoon wilt veranderen. Een advocaat is gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied en kan jou dus in zo’n geval bijstaan in de complexe juridische wereld. Zo kun je voor jouw kwestie een uitkomst vinden.

Op Lawspot.nl kun je gemakkelijk advocaten uit Leeuwarden vergelijken. Plaats nu gemakkelijk je zaak in het beveiligde systeem van Lawspot.nl. Hierna zul je pitches krijgen van advocaten die jou kunnen en willen helpen. Deze pitches zijn er zodat je verschillende advocaten kan vergelijken op basis van prijs en beoordeling van eerdere klanten. Kijk hier hoe het werkt voor meer uitleg. Zodra je een keuze maakt tussen een van de advocaten kan je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo vind je gratis de ideale advocaat in Leeuwarden.

Een advocaat kost niet altijd veel geld

Uit ervaring weten wij dat dit zal blijken uit de prijsindicaties die je krijgt bij de pitches van advocaten. Ook is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding voor de kosten van rechtshulp. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op!


Gelijk een advocaat in Leeuwarden vinden?


(89 rechtzoekenden uit Leeuwarden en omgeving gingen je voor)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


In contact komen met een goede advocaat Leeuwarden?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare advocaat Leeuwarden?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Lars uit Rotterdam

Geplaatst op: 29 aug 2019

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Kreeg snel antwoord en service

Stefan uit Amsterdam

Geplaatst op: 16 aug 2019

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Op zoek naar een goede Arbeidsrechtadvocaat heeft het team van Lawspot mij gekoppeld aan Gimbrere Advocaten in Amsterdam. Binnen een dag had ik contact met de desbetreffende advocaat en waren mijn vragen beantwoord. Perfecte site en service. Aanrader!