Advocaat in Haarlem nodig?

Spijtig genoeg kan het voorkomen dat je een kwestie hebt waarbij een advocaat raadzaam, noodzakelijk of zelfs vereist is. Zo kan je een huurovereenkomst willen ontbinden, gedoe over een erfenis hebben, of het oneens zijn met een besluit van de gemeente. Onze advocaten in Haarlem helpen je hier graag bij. Zij hebben ruime ervaring en expertise. Zo is er voor jouw kwestie een uitkomst.

De garanties van Lawspot

  • Gespecialiseerde advocaat uit jouw regio
  • Persoonlijk contact
  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek
  • Snelle reactie: wij streven ernaar binnen 24 uur contact op te nemen

De expertise van onze advocaten in Haarlem

Onze advocaten hebben kennis van en ervaring met diverse rechtsgebieden. Zo kun je bij ons terecht met vragen en geschillen omtrent: schadevergoeding, geschillen met de overheid, erfrechtelijke kwesties, huurrecht geschillen en nog een breed scala aan onderwerpen.

Bestuursrecht advocaat Haarlem

Heeft de gemeente onterecht je vergunningsaanvraag geweigerd? Ben je het oneens met het wijzigen van een eenrichtingsverkeerweg naar een tweerichtingsverkeerweg? Of heeft de gemeente om een andere reden steken laten vallen? Bij ons kun je terecht voor een bestuursrecht advocaat die jou kan helpen met je geschil tegen de gemeente.

Scheidingsrecht advocaat Haarlem

Echtscheiding kan een moeilijk en emotioneel proces zijn. Onze advocaten zijn specialist in het begeleiden van dit moeilijke proces. Via persoonlijke en deskundige begeleiding helpen zij jou door het proces en proberen ze een vechtscheiding te voorkomen. Onze advocaat dient het verzoekschrift voor je in en adviseert je over zaken omtrent alimentatie, omgangsregelingen, gemeenschap van goederen en nog veel meer.

Huurrecht advocaat Haarlem

In het huurrecht kunnen de belangen groot zijn. Het gaat immers om jouw woning, of de huurinkomsten van de woning die jij verhuurt. Onze huurrecht advocaten staan huurders en verhuurders bij tijdens geschillen omtrent het huurrecht. Dit kan gaan om achterstallig onderhoud, het wijzigen van de huurprijs, ontbinding van de huurovereenkomst en nog veel meer.

Arbeidsrecht advocaat Haarlem

In het arbeidsrecht kunnen de belangen groot zijn. Vaak gaat het immers om uw inkomen of juist om een goede verstandhouding met jouw werknemers. Onze advocaten staan werknemers en werkgevers bij tijdens geschillen omtrent het arbeidsrecht. Of het nu gaat om ontslag, vaststellingsovereenkomst, achterstallig loon of iets anders; onze advocaten hebben de benodigde kennis om jou te helpen.

Familierecht advocaat Haarlem

Het personen- en familierecht is een breed rechtsgebied waarbij de meeste personen gelijk denken aan een echtscheiding, of partner– en kinderalimentatie. Echter, het rechtsgebied personen- en familierecht is veel breder dan echtscheidingen. Onze advocaten staan je ook bij tijdens zaken omtrent samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, gezag en voogdij etc.

Ondernemingsrecht advocaat Haarlem

Ondernemen is nooit zonder risico’s. Als ondernemer sta je vaak voor lastige beslissingen. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met aansprakelijkheden, samenwerkingsverbanden en overeenkomst. Ook kan je te maken hebben met personeelszaken of vraagstukken omtrent de rechtsvorm van jouw bedrijf. Een ondernemingsrecht advocaat kan jou helpen met dit soort problemen. Onze advocaten adviseren en ondersteunen je hierbij. Van het adviseren over de structuur en rechtsvorm van de onderneming tot advies bij overeenkomsten, fusies of overnames.

Advocaat uit jouw regio

Onze gespecialiseerde advocaten staan je graag bij om samen tot een passende oplossing te komen. We zijn niet alleen gevestigd in Haarlem maar in het hele land. Op zoek naar een advocaat bijvoorbeeld rondom Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Almelo etc. Waar je ook zoekt, bij ons vind je een gespecialiseerde advocaat bij jou in de buurt.

Wat kan een advocaat uit Haarlem voor jou betekenen?

Onze advocaten geven niet alleen advies. Zij staan je ook bij tijdens procedures. Daarnaast helpen ze met het opstellen van overeenkomsten en andere juridische documenten. Ook controleren ze al opgestelde documenten indien nodig, denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden of vaststellingsovereenkomsten. Heb je een mediator nodig, in plaats van een advocaat? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kosten advocaat Haarlem

In de meeste gevallen brengt een advocaat een uurtarief in rekening. Dit tarief hangt vaak af van de ervaring van de advocaat en de grootte van het kantoor. Dit betekent niet dat een gespecialiseerde en ervaren advocaat heel veel geld hoeft te kosten. Er zijn manieren om een goede advocaat te krijgen zonder er te veel geld voor te betalen. Bijvoorbeeld door gesubsidieerde rechtsbijstand of een rechtsbijstandverzekering. Ook is het soms mogelijk om gezamenlijk een advocaat in te schakelen. Bijvoorbeeld in het erfrecht of bij een echtscheiding. Via deze manieren hoeft een goede advocaat niet veel geld te kosten. Bij onze advocaten is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Lawspot advocaten door heel Nederland

Onze advocaten bevinden zich niet alleen in Haarlem, maar ook in de rest van Nederland. Zo zijn er bijvoorbeeld in Groningen, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam ook gespecialiseerde advocaten die je graag te hulp staan!

Meer weten over deze rechtsgebieden?

Werkwijze Lawspot

Op het beveiligde platform Lawspot.nl kan je gemakkelijk en gratis in contact komen met gespecialiseerde advocaten uit jouw eigen regio. Plaats jouw zaak in ons systeem en wij gaan op zoek naar de juiste advocaat voor jou. Vervolgens neemt de advocaat contact met jou op om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Zelf bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op 085 – 5000 202

Veelgestelde vragen advocaat Haarlem

Hoe vind ik een goede advocaat in Haarlem?

Neem contact op of vul het formulier in op onze website. Na deze handeling gaan wij op zoek naar een gespecialiseerde advocaat in de buurt die jou kan helpen met jouw probleem. Deze advocaat neemt vervolgens zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend contact met je op voor een gesprek.

Wat is het nut van een advocaat?

Wat kost een advocaat in Haarlem?

De meeste advocaten brengen een uurtarief in rekening. Dit tarief verschilt per advocaat. Vaak hangt het af van de grootte van het kantoor, het aantal jaren werkervaring en de expertise van de advocaat. Bij onze advocaten heb je eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de advocaten je meer vertellen over de kosten en kijken naar de mogelijkheid voor toevoeging. Dit betekent dat de advocaat op basis van pro deo werkt.

Heeft iedereen recht op een gratis advocaat?

Zoals hierboven vermeld, is het eerste gesprek met onze advocaten altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek zal de advocaat meer vertellen over de kosten. Mogelijk is er recht op een toevoeging, afhankelijk van je inkomen. Een toevoeging houdt in dat er recht is op een vergoeding van de overheid voor een deel van de kosten.

Ben ik verplicht een advocaat in te schakelen?

Het is niet altijd verplicht om een advocaat in te schakelen. Sommige zaken kan en mag je volledig zelfstandig afhandelen. Er zijn echter ook zaken waarbij de vertegenwoordiging van een advocaat verplicht is. Wij raden je aan wel gebruik te maken van een advocaat. Een advocaat helpt je met het behalen van de meest optimale uitkomst.

Bel nu