Een advocaat in Groningen nodig?

Plaats gratis jouw zaak!   

Vragen? Bel ons gerust: 085 - 5000 202

Klanten beoordelen Lawspot gemiddeld met een 9,3

Een geschikte advocaat in Groningen nodig?

Het kan gebeuren dat je een probleem hebt waarbij het beter is advies in te winnen van een advocaat of dat het zelfs vereist is je te laten vertegenwoordigen door een advocaat. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een horeca vergunning of bijvoorbeeld bij een kort geding procedure wanneer je klant de openstaande vordering niet betaald. Of bijvoorbeeld wanneer je als ondernemer je algemene voorwaarden wilt aanpassen. Een advocaat heeft jarenlange ervaring in een bepaald rechtsgebied en kan jou helpen in de moeilijke juridische wereld. Met een advocaat worden je juridische problemen opgelost.

Op Lawspot.nl krijg je de mogelijkheid om direct en makkelijk advocaten in Groningen te vergelijken. Aan de hand van een aantal vragen plaats je jouw zaak op het beveiligde systeem van Lawspot.nl. Vervolgens zul je pitches ontvangen van advocaten die jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Deze pitches kan je daarna vergelijken op prijs en de beoordelingen van voorgaande klanten. Kijk hier hoe het werkt voor meer informatie. Zodra je de ideale advocaat hebt gevonden kan je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo vind je kosteloos de meest geschikte advocaat in Groningen voor jouw zaak.

Het inschakelen van een advocaat hoeft niet prijzig te zijn.

Je wil natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Doordat advocaten hun tarieven aangeven in de pitches die je zult ontvangen zal dat niet gebeuren. Bovendien zou het ook kunnen dat je in aanmerking komt voor een overheidsvergoeding voor de gemaakte kosten voor rechtshulp. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op!


Meteen een advocaat vinden?


(247 rechtzoekenden plaatsten een zaak over dit onderwerp)

Zo gemakkelijk werkt Lawspot

Step 1 white

1. Plaats een zaak

Plaats jouw juridische probleem door enkele simpele vragen te beantwoorden.

Step 2 white

2. Advocaat pitcht

Ontvang pitches van gekwalificeerde advocaten die je graag willen helpen.

Step 3 white

3. Jij hebt de controle

Vergelijk reacties, prijsindicaties en reviews en kies de advocaat die het beste bij jou past.


In contact komen met een goede advocaat Groningen?

Lawspot.nl helpt je bij het vinden van een goede advocaat. Onze aangesloten advocaten zijn gecertificeerd en wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Het gebruik van Lawspot.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats jouw zaak vandaag nog op Lawspot.nl en vind de advocaat die jou het beste advies kan geven.


badge

Onafhankelijk platform

Lawspot.nl is een onafhankelijk platform. Wij hebben geen enkel belang bij welke advocaat je uiteindelijk kiest. Dit maakt ons uniek!

road-sign

Gratis advocaten vergelijken

Vergelijk gratis pitches van advocaten gericht op jouw juridische probleem. Zo kun je de advocaat kiezen die bij jou past.

lock

Betrouwbaar en veilig

Met jouw persoonlijke gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Jouw zaak is anoniem en wordt beveiligd opgeslagen.

download

Gemakkelijk en snel

Een juridisch probleem is zo geplaatst op Lawspot.nl. Binnen enkele klikken ontvang je reacties van gekwalificeerde advocaten.

pennon

Geheel vrijblijvend

Ook nadat je voor een advocaat hebt gekozen, zit je nog nergens aan vast. Het gebruik van Lawspot.nl is geheel vrijblijvend.

road-sign

Anoniem

Jouw geplaatste zaak is anoniem. Jouw contactgegevens worden pas met een advocaat gedeeld wanneer je hier zelf voor kiest.


Zoek je een betaalbare en betrouwbare advocaat Groningen?

Plaats gratis jouw zaak!     Meer weten?


Wat vinden klanten van ons:

Menno uit Amsterdam

Geplaatst op: 30 mei 2020

Beoordeling: 10

Beoordeling:

Doordat er met echte interesse en de juiste vraagstelling wordt gewerkt hadden we snel een goeie advocaat te pakken die ons assisteerde bij onze zaak. Snel, duidelijk én persoonlijk. Ik had van te voren een ander beeld van de advocatuur...

Joop uit Waalre

Geplaatst op: 12 mei 2020

Beoordeling: 8

Beoordeling:

Mijn casus werd door dhr. Maarten Drontmann in 1e instantie bekeken en hij heeft mij in contact gebracht met TK advocaten, waarmee ik nu nog contact heb. Eigen dossier-omgeving op internet is ook erg fijn. Hartelijke dank!