Advocaat in Dordrecht nodig?

Spijtig genoeg kan het voorkomen dat je een kwestie hebt waarbij een advocaat raadzaam, noodzakelijk of zelfs vereist is. Zo kan je een echtscheiding willen aanvragen, letselschade willen claimen, of schadevergoeding willen eisen wegens de productie van Delrin in Dordrecht. Onze advocaten in Dordrecht helpen je hier graag bij. Zij hebben ruime ervaring en expertise. Zo is er voor jouw kwestie een uitkomst.

De garanties van Lawspot

  • Gespecialiseerde advocaat uit jouw regio
  • Persoonlijk contact
  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek
  • Snelle reactie: wij streven ernaar om binnen 24 uur contact op te nemen

De expertise van onze advocaten in Dordrecht

Onze advocaten hebben kennis van en ervaring met diverse rechtsgebieden. Zo kun je bij ons terecht met vragen en geschillen omtrent: schadevergoeding, geschillen met de overheid, erfrechtelijke kwesties, huurrecht geschillen en nog een breed scala aan onderwerpen.

Ondernemingsrecht advocaat Dordrecht

Ondernemen is nooit zonder risico’s. Als ondernemer sta je vaak voor lastige beslissingen. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met aansprakelijkheden, samenwerkingsverbanden en overeenkomsten. Ook kan je te maken hebben met personeelszaken of vraagstukken omtrent de rechtsvorm van jouw bedrijf. Een ondernemingsrecht advocaat kan jou helpen met dit soort problemen. Onze advocaten adviseren en ondersteunen je hierbij. Van het adviseren over de structuur en rechtsvorm van de onderneming tot advies bij overeenkomsten, fusies of overnames.

Bestuursrecht advocaat Dordrecht

Heeft de gemeente onterecht je vergunningsaanvraag geweigerd? Ben je het oneens met het wijzigen van een eenrichtingsverkeerweg naar een tweerichtingsverkeerweg? Of heeft de gemeente om een andere reden steken laten vallen? Bij ons kun je terecht voor een bestuursrecht advocaat die jou kan helpen met je geschil tegen de gemeente.

Scheidingsrecht advocaat Dordrecht

Echtscheiding kan een moeilijk en emotioneel proces zijn. Onze advocaten zijn specialist in het begeleiden van dit moeilijke proces. Via persoonlijke en deskundige begeleiding helpen zij jou door het proces en proberen ze een vechtscheiding te voorkomen. Onze advocaat dient het verzoekschrift voor je in en adviseert jou over zaken omtrent alimentatie, omgangsregelingen, gemeenschap van goederen en nog veel meer.

Huurrecht advocaat Dordrecht

In het huurrecht kunnen de belangen groot zijn. Het gaat immers om jouw woning, of de huurinkomsten van de woning die jij verhuurt. Onze advocaten staan huurders en verhuurders bij tijdens geschillen omtrent het huurrecht. Dit kan gaan om achterstallig onderhoud, het wijzigen van de huurprijs, ontbinding van de huurovereenkomst en nog veel meer.

Arbeidsrecht advocaat Dordrecht

In het arbeidsrecht kunnen de belangen groot zijn. Vaak gaat het immers om jouw inkomen of juist om een goede verstandhouding met jouw werknemers. Onze advocaten staan werknemers en werkgevers bij tijdens geschillen omtrent het arbeidsrecht. Of het nu gaat om ontslag, vaststellingsovereenkomst, achterstallig loon of iets anders; onze advocaten hebben de benodigde kennis om jou te helpen.

Strafrecht advocaat Dordrecht

Helaas is het mogelijk dat je te maken krijgt met het strafrecht. Dat kan als slachtoffer zijn maar ook als verdachte. In beide situaties kan het belang van een advocaat niet snel overschat worden. Onze gespecialiseerde advocaten zijn dan ook een onmisbare factor. Zij staan je bij met hun kennis en ervaring.

Wat kan een advocaat uit Dordrecht voor jou betekenen?

Onze advocaten geven niet alleen advies. Zij staan je ook bij tijdens procedures. Daarnaast helpen ze met het opstellen van overeenkomsten en andere juridische documenten. Ook controleren ze al opgestelde documenten indien nodig, denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden of vaststellingsovereenkomsten. Heb je een mediator nodig, in plaats van een advocaat? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kosten advocaat Dordrecht

In de meeste gevallen brengt een advocaat een uurtarief in rekening. Dit tarief hangt vaak af van de ervaring van de advocaat en de grootte van het kantoor. Dit betekent niet dat een gespecialiseerde en ervaren advocaat heel veel geld hoeft te kosten. Er zijn manieren om een goede advocaat te krijgen zonder er te veel geld voor te betalen. Bijvoorbeeld door gesubsidieerde rechtsbijstand of een rechtsbijstandverzekering.

Ook is het soms mogelijk om gezamenlijk een advocaat in te schakelen. Bijvoorbeeld in het erfrecht of bij een echtscheiding. Via deze manieren hoeft een goede advocaat niet veel geld te kosten. Bij onze advocaten is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Werkwijze Lawspot

Op het beveiligde platform Lawspot.nl kan je gemakkelijk en gratis in contact komen met gespecialiseerde advocaten uit jouw eigen regio. Plaats jouw zaak in ons systeem en wij gaan op zoek naar de juiste advocaat voor jou. Vervolgens neemt de advocaat contact met jou op om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Zelf bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op 085 – 5000 202

Advocaat uit jouw regio

Onze gespecialiseerde advocaten staan je graag bij om samen tot een passende oplossing te komen.
We zijn gevestigd in het hele land. Bijvoorbeeld in Groningen, Den Haag, Amsterdam, Maastricht en Zwolle. Op zoek naar een advocaat rondom Dordrecht? Je vindt ons niet
alleen in Dordrecht, maar ook in Rotterdam, Den Haag, Breda, Nieuwegein en Alphen aan de Rijn. Waar je ook zoekt, bij ons vind je een gespecialiseerde advocaat bij jou in de buurt.

Meer weten over deze rechtsgebieden?

Veelgestelde vragen advocaat Dordrecht

Hoe vind ik een goede advocaat in Dordrecht?

Neem contact op of vul het formulier in op onze website. Na deze handeling gaan wij op zoek naar een gespecialiseerde advocaat in de buurt die jou kan helpen met jouw probleem. Deze advocaat neemt vervolgens zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend contact met je op voor een gesprek.

Wat is het nut van een advocaat?

Wat kost een advocaat in Dordrecht?

De meeste advocaten brengen een uurtarief in rekening. Dit tarief verschilt per advocaat. Vaak hangt het af van de grootte van het kantoor, het aantal jaren werkervaring en de expertise van de advocaat. Bij onze advocaten heb je eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de advocaten je meer vertellen over de kosten en kijken naar de mogelijkheid voor toevoeging. Dit betekent dat de advocaat op basis van pro deo werkt.

Heeft iedereen recht op een gratis advocaat?

Zoals hierboven vermeld is het eerste gesprek met onze advocaten altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek zal de advocaat meer vertellen over de kosten. Mogelijk is er recht op een toevoeging. Een toevoeging houdt in dat er recht is op vergoeding van de kosten. Van toevoeging kan sprake zijn wanneer een advocaat niet betaald kan worden.

Ben ik verplicht een advocaat in te schakelen?

Het is niet altijd verplicht om een advocaat in te schakelen. Sommige zaken kan en mag je volledig zelfstandig afhandelen. Er zijn echter ook zaken waarbij de vertegenwoordiging van een advocaat verplicht is. Wij raden je aan wel gebruik te maken van een advocaat. Een advocaat helpt je met het behalen van de meest optimale uitkomst.

Bel nu