Advocaat in Deventer nodig?

Spijtig genoeg kan het voorkomen dat je een kwestie hebt waarbij een advocaat raadzaam, noodzakelijk of zelfs vereist is. Zo kan je een punt achter je relatie willen zetten, gedoe over een erfenis hebben, of het oneens zijn met het besluit van de gemeenten om bomen te gaan kappen. Onze advocaten in Deventer helpen je hier graag bij. Zij hebben ruime ervaring en expertise. Zo is er voor jouw kwestie een uitkomst.

De garanties van Lawspot

  • Gespecialiseerde advocaat uit Deventer
  • Persoonlijk contact
  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek
  • Snelle reactie: wij streven ernaar om binnen 24 uur contact op te nemen

De expertise van onze advocaten in Deventer

Onze advocaten hebben kennis van en ervaring met diverse rechtsgebieden. Zo kun je bij ons terecht met vragen en geschillen omtrent: schadevergoeding, geschillen met de overheid, erfrechtelijke kwesties, huurrecht geschillen en nog een breed scala aan onderwerpen.

Bestuursrecht advocaat Deventer

Heeft de gemeente onterecht je vergunningsaanvraag geweigerd? Ben je het oneens met een kapbesluit van de gemeente? Of heeft de gemeente om een andere reden steken laten vallen? Bij ons kun je terecht voor een bestuursrecht advocaat die jou kan helpen met je geschil tegen de gemeente.

Scheidingsrecht advocaat Deventer

Echtscheiding kan een moeilijk en emotioneel proces zijn. Onze advocaten zijn specialist in het begeleiden van dit moeilijke proces. Via persoonlijke en deskundige begeleiding helpen zij jou door het proces en proberen ze een vechtscheiding te voorkomen. Onze advocaat dient het verzoekschrift voor u in en adviseert u over zaken omtrent alimentatie, omgangsregelingen, gemeenschap van goederen en nog veel meer.

Intellectueel eigendomsrecht advocaat Deventer

Het beschermen van je intellectuele eigendomsrecht is van groot belang. Via het merkenrecht en handelsnaamrecht zorg je er voor dat jouw onderneming herkenbaar blijft en er geen verwarring ontstaat doordat andere merken en onderneming dezelfde naam gebruiken. Onze intellectuele eigendomsrecht advocaten hebben samen met het octrooi-, auteurs- en modellenrecht grote expertise op dit gebied en staan je graag bij.

Scheidingsrecht advocaat Deventer

Echtscheiding kan een moeilijk en emotioneel proces zijn. Onze advocaten zijn specialist in het begeleiden van dit moeilijke proces. Via persoonlijke en deskundige begeleiding helpen zij jou door het proces en proberen ze een vechtscheiding te voorkomen. Onze advocaat dient het verzoekschrift voor je in en adviseert je over zaken omtrent alimentatie, omgangsregelingen, gemeenschap van goederen en nog veel meer

Huurrecht advocaat Deventer

In het huurrecht kunnen de belangen groot zijn. Het gaat immers om jouw woning, of de huurinkomsten van de woning die jij verhuurt. Onze advocaten staan huurders en verhuurders bij tijdens geschillen omtrent het huurrecht. Dit kan gaan om achterstallig onderhoud, het wijzigen van de huurprijs, ontbinding van de huurovereenkomst en nog veel meer.

Familierecht advocaat Deventer

Het personen- en familierecht is een breed rechtsgebied waarbij de meeste personen gelijk denken aan een echtscheiding, of partner– en kinderalimentatie. Echter, het rechtsgebied personen- en familierecht is veel breder dan echtscheidingen. Onze advocaten staan je ook bij tijdens zaken omtrent samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, gezag en voogdij etc.

Arbeidsrecht advocaat Deventer

In het arbeidsrecht kunnen de belangen groot zijn. Vaak gaat het immers om jouw inkomen of juist om een goede verstandhouding met jouw werknemers. Onze advocaten staan werknemers en werkgevers bij tijdens geschillen omtrent het arbeidsrecht. Of het nu gaat om ontslag, vaststellingsovereenkomst, achterstallig loon of iets anders; onze advocaten hebben de benodigde kennis om jou te helpen.

Wat kan een advocaat uit Deventer voor jou betekenen?

Onze advocaten geven niet alleen advies. Zij staan je ook bij tijdens procedures. Daarnaast helpen ze met het opstellen van overeenkomsten en andere juridische documenten. Ook controleren ze al opgestelde documenten indien nodig, denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden of vaststellingsovereenkomsten. Heb je een mediator nodig, in plaats van een advocaat? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kosten advocaat Deventer

In de meeste gevallen brengt een advocaat een uurtarief in rekening. Dit tarief hangt vaak af van de ervaring van de advocaat en de grootte van het kantoor. Dit betekent niet dat een gespecialiseerde en ervaren advocaat heel veel geld hoeft te kosten. Er zijn manieren om een goede advocaat te krijgen zonder er te veel geld voor te betalen. Bijvoorbeeld door gesubsidieerde rechtsbijstand of een rechtsbijstandverzekering.

Ook is het soms mogelijk om gezamenlijk een advocaat in te schakelen. Bijvoorbeeld in het erfrecht of bij een echtscheiding. Via deze manieren hoeft een goede advocaat niet veel geld te kosten. Bij onze advocaten is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Advocaat uit eigen regio

Onze advocaten bevinden zich niet alleen in Deventer, maar ook in de rest van Nederland. Zo zijn er bijvoorbeeld in Zwolle, Enschede, Groningen, Almelo en Arnhem ook gespecialiseerde advocaten die je graag te hulp staan!

Meer weten over deze rechtsgebieden?

Werkwijze Lawspot

Op het beveiligde platform Lawspot.nl kan je gemakkelijk en gratis in contact komen met gespecialiseerde advocaten uit jouw eigen regio. Plaats jouw zaak in ons systeem en wij gaan op zoek naar de juiste advocaat voor jou. Vervolgens neemt de advocaat contact met jou op om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Zelf bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op 085 – 5000 202

Veelgestelde vragen advocaat Deventer

Hoe vind ik een goede advocaat in Deventer?

Neem contact op en plaats jouw zaak gratis en vrijblijvend op onze website. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar een gespecialiseerde advocaat die past bij jouw zaak. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een vrijblijvend gesprek krijgt met de advocaat.

Wat kost een advocaat in Deventer?

De meeste advocaten brengen een uurtarief in rekening. Dit tarief verschilt per advocaat. Vaak hangt het af van de grootte van het kantoor, het aantal jaren werkervaring en de expertise van de advocaat. Bij onze advocaten heb je eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de advocaten je meer vertellen over de kosten en kijken naar de mogelijkheid voor toevoeging. Dit betekent dat de advocaat op basis van pro deo werkt.

Heeft iedereen recht op een gratis advocaat?

Zoals hierboven vermeldt is het eerste gesprek met onze advocaten altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek zal de advocaat meer vertellen over de kosten. Mogelijk is er recht op een toevoeging. Een toevoeging houdt in dat er recht is op vergoeding van de kosten. Van toevoeging kan sprake zijn wanneer een advocaat niet betaald kan worden.

Ben ik verplicht een advocaat in te schakelen?

Het is niet altijd verplicht om een advocaat in te schakelen. Sommige zaken kan en mag je volledig zelfstandig afhandelen. Er zijn echter ook zaken waarbij de vertegenwoordiging van een advocaat verplicht is. Wij raden je aan wel gebruik te maken van een advocaat. Een advocaat helpt je met het behalen van de meest optimale uitkomst.

Bel nu