Advocaat belastingrecht Amsterdam

Heb je onlangs een fout gemaakt bij de belastingaangifte en wil je weten wat je moet doen in deze situatie? Of heb je begeleiding nodig bij een boete of invorderingsprocedures? Onze belastingrecht advocaten in Amsterdam helpen je hier graag bij. Zij hebben ruime ervaring en expertise. Zo is er voor jouw kwestie een uitkomst.

De garanties van Lawspot

  • Gespecialiseerde belastingrecht advocaat uit Amsterdam
  • Persoonlijk contact
  • Altijd vrijblijvend adviesgesprek
  • Snelle reactie: wij streven er naar binnen 24 uur contact op te nemen

De expertise van onze belastingrecht advocaten in Amsterdam

Onze advocaten in Amsterdam zijn specialisten in verschillende rechtsgebieden. Zij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in allerlei zaken. In veel gevallen ging het om zaken op het gebied van belastingrecht. Onze belastingrecht advocaten zijn daardoor volledig op de hoogte van geschillen die zich op fiscaal gebied afspelen. Ze weten precies hoe de zaken juridisch gevoerd moeten worden en wat belangrijk is om op te letten. Ze hebben uitgebreide kennis over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van het belastingrecht, zoals belastingaangifte en fraudezaken.

Investeringsaftrek

Een van de belangrijke onderwerpen binnen het belastingrecht zijn de regels voor investeringsaftrek. Dit is een fiscale regeling voor ondernemers die in bedrijfsmiddelen investeren. Zo kan je als ondernemer geld uitgeven aan bijvoorbeeld investeringen om de belastingdruk verminderen. De regels voor de investeringsaftrek zijn complex, en het is verstandig om professioneel advies in te winnen voordat je een investering doet, om ervoor te zorgen dat je de maximale aftrek kunt krijgen.

Winstbelasting

Winstbelasting is de belasting op de winst die je als ondernemer of individu maakt. Het is belangrijk op te merken dat winst niet hetzelfde is als inkomen. Winst is het bedrag dat overblijft nadat alle kosten zijn afgetrokken van de inkomsten van een onderneming. Het is wijs om professionele hulp te krijgen bij het berekenen van de winstbelasting en het indienen van de aangifte. Er zijn specifieke regels voor de aangifte van winstbelasting en het verantwoorden van kosten.

Erfbelasting

Bij overlijden wordt er belasting geheven op de vermogensoverdracht, dit noemt men de erfbelasting. Als iemand overlijdt en zijn/haar vermogen overdraagt aan jou dan moet hierover belasting betaald worden. Op verschillende vermogenn kan erfbelasting geheven worden, zoals op aandelen. Het is bedachtzaam om professioneel advies te krijgen bij het regelen van een erfenis, om ervoor te zorgen dat de erfbelasting zo laag mogelijk is en dat de vermogensoverdracht op een fiscaal efficiënte manier plaatsvindt.

Wat kan een belastingrecht advocaat uit Amsterdam voor jou betekenen?

Onze advocaten geven niet alleen advies; zij staan je ook bij tijdens belastingprocedures, zoals bezwaarprocedures en strafprocedures. Daarnaast helpen ze bij het voorbereiden en indienen van belastingaangiften. Ook onderhandelen ze met de belastingdienst over belastingteruggaaf, uitstel van betaling of andere kwesties. Heb je een mediator nodig, in plaats van een advocaat? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kosten belastingrecht advocaat Amsterdam

In de meeste gevallen brengt een advocaat een uurtarief in rekening. Dit tarief hangt vaak af van de ervaring van de advocaat en de grootte van het kantoor. Dit betekent niet dat een gespecialiseerde en ervaren advocaat heel veel geld hoeft te kosten. Er zijn manieren om een goede advocaat te krijgen zonder er te veel geld voor te betalen. Bijvoorbeeld door gesubsidieerde rechtsbijstand of een rechtsbijstandverzekering. Via deze manieren hoeft een goede advocaat niet veel geld te kosten. Bij onze advocaten is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Belastingrecht advocaat uit eigen regio

Onze belastingrecht advocaten bevinden zich niet alleen in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland. Zo zijn er bijvoorbeeld in Den Haag, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Utrecht en Apeldoorn ook advocaten gespecialiseerd in het belastingrecht die je graag te hulp staan!

Meer weten over belastingrecht?

Lees meer over bijvoorbeeld:

Op het beveiligde platform Lawspot.nl kan je gemakkelijk en gratis in contact komen met gespecialiseerde advocaten uit jouw eigen regio. Plaats jouw zaak in ons systeem en wij gaan op zoek naar de juiste advocaat voor jou. Vervolgens neemt de advocaat contact met jou op om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Zelf bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op 085 –5000 202.

Veelgestelde vragen belastingrecht advocaat Amsterdam

Hoe vind ik een goede belastingrecht advocaat in Amsterdam?

Neem contact op en plaats jouw zaak gratis en vrijblijvend op onze website. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar een gespecialiseerde advocaat die past bij jouw zaak. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een vrijblijvend gesprek krijgt met de advocaat.

Wat kost een belastingrecht advocaat in Amsterdam?

De meeste advocaten brengen een uurtarief in rekening. Dit tarief verschilt per advocaat. Vaak hangt het af van de grootte van het kantoor, het aantal jaren werkervaring en de expertise van de advocaat. Bij onze advocaten heb je eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de advocaten je meer vertellen over de kosten en kijken naar de mogelijkheid voor toevoeging. Dit betekent dat de advocaat op basis van pro deo werkt.

Ben ik verplicht een advocaat in te schakelen?

Het is niet altijd verplicht om een advocaat in te schakelen.Sommige zaken kan en mag je volledig zelfstandig afhandelen. Er zijn echter ook zaken waarbij de vertegenwoordiging van een advocaat verplicht is. Wij raden je aan wel gebruik te maken van een advocaat. Een advocaat helpt je met het behalen van de meest optimale uitkomst.

Bel nu